Közmeghallgatás 2022 – november 10.

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Közmeghallgatás 2022 – november 10.

A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. november 10-én (csütörtökön) 17.00-20.00 között KÖZMEGHALLGATÁST tart.

Helyszín: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal,Budapest, VIII. Baross u. 63-67., III. 300-as terem.

A helyszín akadálymentes.

A közmeghallgatás előtt, 16.00 órától az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok jelen lévő képviselőitől és a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal munkatársaitól ügyeik segítése érdekében tájékoztatást kaphatnak.

A közmeghallgatáson az állampolgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői előre írásban vagy személyesen a helyszínen közérdekű kérdéseket tehetnek fel, illetve közérdekű javaslatot tehetnek.

A közmeghallgatás témái:

1. Közlekedés, parkolás
2. Lakhatás, vagyongazdálkodás
3. Köztisztaság, közterületek fenntartás
4. Szociális ellátás és támogatások, idősgondozás, egészségügy, bölcsődék, óvodák, közösségi házak
5. Fejlesztés, beruházás
6. A Polgármesteri Hivatal és a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. (JGK) működése
7. Környezetvédelem, zöldügyek
8. Egyéb

Előzetesen írásbeli kérdést tartalmazó lap nyújtható be 2022. november 7-ig a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján (Bp. VIII., Baross utca 63-67.), illetve a kozmeghallgatas@jozsefvaros.hu címre.

Az előzetes írásbeli kérdést tartalmazó lap a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján kérhető, valamint innen letölthető >>>

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!