Harminckettesek térfoglaló

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Harminckettesek térfoglaló

Június 30-án, pénteken 16 órakor megünnepeljük az új Harminckettesek terét!

Érkezik a 32. Testőrezred, akadályversenyt rendezünk, óriás buborékokat eregetünk, és társasjátékozni is lehet majd a fák alatt.

Jöjjön el, és próbáljuk ki együtt az új teret! 

A Harminckettesek terén volt már szántóföld, dohányraktár, korcsolyapálya, villamos, kávéházak és még egy mozi is. Most pedig megint egy új fejezet kezdődik a tér életében. Növényládákat helyezünk ki, lefestjük az aszfaltot, kiállítást installálunk és babakocsival és kerekesszékkel is könnyebb lesz közlekedni a téren.

A Józsefvárosi Önkormányzat szeretné megújítani a Harminckettesek terét, ezért azzal bízta meg a RÉV8 munkatársait, hogy tervezzék meg a tér átalakítását. A tér végleges kialakításának megtervezése idén zajlik majd, de ezzel párhuzamosan egy gyors, kísérleti kialakítást már most megvalósítunk. A kísérleti kialakítás azért jó, mert gyors és költséghatékony eszközökkel tudjuk kipróbálni a tér tervezett elemeit. Mivel ezek nem végleges megoldások, ha van olyan, amit a józsefvárosiak szeretnek, azokat megtartjuk, ha valami problémás, vagy nem használják a városlakók, akkor azt a végső kialakítás során elvetjük. Ennek az az előnye, hogy mielőtt elköltenénk több százmillió forintot egy beruházásra, kipróbáljuk, mi az, ami működik, és mi az, ami nem.

Június 19-én elindult az tér kivitelezése, június 30-án pedig szeretnénk megünnepelni az új teret. Jöjjön el és próbálja ki az új teret, nézze meg a kiállítást és egyen egy palacsintát!

Program:

16:00 – MH BHD 32. Testőrezred, Különleges Díszelgő Csoport bemutatója

16:30 – Akadályverseny

17:00 – Buborékshow

16:00-18:00

Társasjátékozás az Ignác a nyúl csapatával

Kiállítás a Harminckettesek tere történetéről

MH BHD 32. Testőrezred statikus bemutató

Arcfestés

Szabadtéri ping-pong

Zene felelős: Pici32

Esőnap: 2023. július 7.

Facebook esemény: https://fb.me/e/3FtLKwbzI

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!