Józsefvárosi közmeghallgatás 2023

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi közmeghallgatás 2023

A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. október 17-én (kedden) 17 és 20 óra között Közmeghallgatást tart.

Helyszín: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, Budapest, VIII. Baross u. 63-67., III. 300-as terem.

A helyszín akadálymentes.

A közmeghallgatás előtt, 16 órától az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok jelen lévő képviselőitől és a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal munkatársaitól ügyeik segítése érdekében tájékoztatást kaphatnak.

A közmeghallgatáson az állampolgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői előre írásban vagy személyesen a helyszínen közérdekű kérdéseket tehetnek fel, illetve közérdekű javaslatot tehetnek.

Napirend:

1. Közlekedés, parkolás
2. Köztisztaság, közterületek fenntartás
3. Közterületek rendje
4. Lakhatás, vagyongazdálkodás
5. Szociális ellátás és támogatások, idősgondozás, egészségügy, bölcsődék, óvodák, közösségi házak
6. Fejlesztés, beruházás
7. Környezetvédelem, zöldügyek
8. Egyéb

Előzetesen írásbeli kérdést tartalmazó lap nyújtható be a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Bp. VIII., Baross utca 66-68.) illetve a kozmeghallgatas@jozsefvaros.hu e-mail címre 2023. október 10-ig.

Az előzetes írásbeli kérdést tartalmazó lap itt letölthető vagy elkérhető a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az előzetesen beérkezett kérdéseket és a rájuk adott válaszokat itt tudja nyomon követni >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!