Ajánlattételi felhívás a „Közbiztonsági közvélemény-kutatás” tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárásban

event_available Utolsó frissítés:

Figyelem!
Ennek az pályázatnak már lejárt a beadási határideje.
Típus:  
Beszerzési és közbeszerzési eljárások
Beadási határidő: 
2016. november 22., 10:00

Kapcsolódó mellékletek: 

Ajánlattételi felhívás a „Közbiztonsági közvélemény-kutatás” tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárásban - AF-közbiztonsági közbélemény-kutatás event_available Utolsó frissítés: 2022. szeptember 29.
3 MB PDF dokumentum
Ajánlattételi felhívás a „Közbiztonsági közvélemény-kutatás” tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárásban - AF közalapítvány közvélemény kutatás-mellékletek event_available Utolsó frissítés: 2022. szeptember 29.
68 KB Word dokumentum
Ajánlattételi felhívás a „Közbiztonsági közvélemény-kutatás” tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárásban - kiegészítő tájékoztatás event_available Utolsó frissítés: 2022. szeptember 29.
295 KB PDF dokumentum
Ajánlattételi felhívás a „Közbiztonsági közvélemény-kutatás” tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárásban - 2. számú kiegészítő tájékoztatás event_available Utolsó frissítés: 2022. szeptember 29.
368 KB PDF dokumentum
Ajánlattételi felhívás a „Közbiztonsági közvélemény-kutatás” tárgyú, közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárásban - "Közbiztonsági közvélemény-kutatás" tárgyú ajánlattételi felhívás 1. számú módosítása event_available Utolsó frissítés: 2022. szeptember 29.
229 KB PDF dokumentum

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!