PALOTAKÉSZ-módosítás partnerségi egyeztetése

event_available Utolsó frissítés:

Rövid leírás

Ezúton is tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az Önkormányzat módosítja a Palotanegyed Helyi Építési Szabályzatát a Puskin utca – Trefort utca – Szentkirályi utca – Rákóczi út által határol tömbre vonatkozóan.

Ügyintézés folyamata

Az elkészült tervezet véleményezésére 2022. szeptember 4-éig van lehetőség papír alapon a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Irodának címezve (1082 Budapest, Baross u. 63-67.) vagy elektronikusan a partnersegi@jozsefvaros.hu e-mail címre „A PALOTAKÉSZ módosításával kapcsolatos vélemény” tárgy megjelölésével, továbbá regisztrációt követően az E-TÉR rendszeren keresztül: https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal.

Határidők és díjak

Az elkészült tervezet véleményezésére 2022. szeptember 4-éig van lehetőség.

Elektronikus ügyintézés

A véleményeket elektronikusan a partnersegi@jozsefvaros.hu e-mail címre „A PALOTAKÉSZ módosításával kapcsolatos vélemény” tárgy megjelölésével, továbbá regisztrációt követően az E-TÉR rendszeren keresztül: https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal lehet elküldeni.

Felelős szervezeti egység
Főépítész - Városépítészeti Iroda

meeting_room 1082 Budapest, Baross utca 63-67.meeting_room III. em. 306.email foepitesz@jozsefvaros.humeeting_room +36 1/459-2157
Kapcsolódó dokumentumok
Palotakész módosítása event_available Utolsó frissítés: 2022. augusztus 24.
4 MB PDF dokumentum

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!