Parkolás Józsefváros applikációval

event_available Utolsó frissítés:

Rövid leírás

Parkoljon a Józsefváros applikációval, így a kényelmi díjon is spórolhat!

Ügyintézés folyamata

Jelenleg minden mobiltelefonról indított parkolás után ún. kényelmi díjat fizetnek a felhasználók – ennek összege az adott telefontársaságtól függ

Ha a Józsefváros applikációval parkol bárhol az országban, akkor az eddigi legalacsonyabb kényelmi díjat fizeti, ami 70 forint, így minden telefonos parkolásnál spórolhat.

Az applikációban már elérhető a mobil közlekedési jegy vásárlás funkció is, így a Józsefváros appal BKK és Volán jegyek és bérletek is elérhetőek. Ezeket a következő applikáció verzióban követi majd az autópályamatrica vásárlás lehetősége is.

A fizetésnél az Androidos telefonnal rendelkezők részére a Simple-ös bankkártyás fizetés mellett elérhető a GooglePay is, és hamarosan az iPhone-okon  is bevezetésre kerül az ApplePay.

Letöltés Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.interticket.jozsefvaros

Letöltés iOsre: https://apps.apple.com/app/id1443564929

Felelős szervezeti egység
Közösségi Részvételi Iroda

meeting_room 1082 Budapest, Baross u. 63-67. meeting_room fszt. 3/1. email reszvetel@jozsefvaros.hu phone +36 1/459-2139 home_work + 36 20/ 258-6713 (pénteki napokon!)
Ügyintézők

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!