Fásítás és kopóréteg csere a Kun utcában

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Fásítás és kopóréteg csere a Kun utcában

Augusztus 21-én munkálatok kezdődnek a Kun utca Dologház utca és Alföldi utca közötti szakaszán.

Milyen munkálatok várhatóak?

Korábban felújítottuk a Kun utca Alföldi utca és Népszínház utca közötti szakaszát, így most a Kun utca újabb szakaszán, a Dologház utca és az Alföldi utca között fogunk kopóréteg cserét végezni. Emellett ezen a szakaszon az Utcafásítási Program II. keretén belül az új fahelyek kialakítását is elkezdjük, mellyel 12 új fával és több mint 50 négyzetméternyi zöldterülettel gazdagodik az utca.

Mettől meddig fognak tartani a munkálatok?

A munkálatok 2024. augusztus 21-én kezdődnek és várhatóan két hét alatt befejeződnek. Ezek a dátumok azonban függnek az időjárástól és az esetleges kivitelezési akadályoktól. Például amennyiben esni fog, a kivitelezés befejezése eltolódhat.

Milyen forgalmi változás várható a kivitelezés alatt?

A kopóréteg csere miatt teljes útlezárás lesz. Ez azt jelenti, hogy a Kun utca ezen szakaszára nem lehet behajtani sem a Dologház utca, sem az Alföldi utca felől. Emiatt az utca mindkét oldalán megállni tilos.

Kérdése lenne?

Főépítész - Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross utca 63-67. III. em. 306. foepitesz@jozsefvaros.hu +36 1/459-2157 +36 20/335-7449 (pénteki napokon!)

Ismerje meg az Utcafásítási Pogram második ütemét:

Elindul az Utcafásítási Program második üteme

Elindul az Utcafásítási Program második üteme
További részletek

 

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!