Teret adunk: kérdőív a józsefvárosi parkolásról

event_available Utolsó frissítés:

2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. A kérdőív november 30-ig kitölthető!

2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. Józsefvárosban ma körülbelül 11 ezer parkolóhelyre 13 ezer ingyenes lakossági várakozási engedély jut.

Olyan szabályozásra van szükség, amely zöldebb: ami elősegíti, hogy a köztereket ne csak parkolásra, hanem közös életünkre is használhassuk.

Olyan szabályozásra van szükség, amely biztonságosabb: ahol sem gyerekeknek, sem felnőtteknek nem kell félniük attól, hogy gyalog vagy biciklivel közlekedjenek a városban parkoló autókat kerülgetve.

És olyan szabályozásra van szükség, amely igazságosabb: akármilyen közlekedési módot választ valaki, se méltánytalan előnyt, se méltánytalan hátrányt ne szenvedjen.

A parkolás újraszabályozásának folyamata egy ideje megindult: szakmai koncepció készül szakemberek bevonásával. Most azt kérjük: válaszoljon Ön kérdőívünkre, hogy ez a tudás is hasznosuljon a munkában.

A válaszadás teljesen önkéntes és anonim, az adatgyűjtés során személyes adatot nem gyűjtünk.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

A kérdőív elérhető és november 30-ig kitölthető ezen a linken: bit.ly/teretadunkkerdoiv

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!