Teret adunk: kérdőív a józsefvárosi parkolásról

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Teret adunk: kérdőív a józsefvárosi parkolásról

2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. A kérdőív november 30-ig kitölthető!

2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. Józsefvárosban ma körülbelül 11 ezer parkolóhelyre 13 ezer ingyenes lakossági várakozási engedély jut.

Olyan szabályozásra van szükség, amely zöldebb: ami elősegíti, hogy a köztereket ne csak parkolásra, hanem közös életünkre is használhassuk.

Olyan szabályozásra van szükség, amely biztonságosabb: ahol sem gyerekeknek, sem felnőtteknek nem kell félniük attól, hogy gyalog vagy biciklivel közlekedjenek a városban parkoló autókat kerülgetve.

És olyan szabályozásra van szükség, amely igazságosabb: akármilyen közlekedési módot választ valaki, se méltánytalan előnyt, se méltánytalan hátrányt ne szenvedjen.

A parkolás újraszabályozásának folyamata egy ideje megindult: szakmai koncepció készül szakemberek bevonásával. Most azt kérjük: válaszoljon Ön kérdőívünkre, hogy ez a tudás is hasznosuljon a munkában.

A válaszadás teljesen önkéntes és anonim, az adatgyűjtés során személyes adatot nem gyűjtünk.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

A kérdőív elérhető és november 30-ig kitölthető ezen a linken: bit.ly/teretadunkkerdoiv

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!