Teret adunk: ONLINE Lakossági fórum a parkolásról

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Teret adunk: ONLINE Lakossági fórum a parkolásról

A Józsefvárosi Önkormányzat az új parkolási renddel kapcsolatos elképzeléseit egy online lakossági fórum keretén belül ismerteti, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket, javaslatokat.

Dátum: 2020. december 2. 18:00-20:00

2021 tavaszától a Józsefvárosi Önkormányzat a kerületi parkolási szabályozás átalakítását tervezi. Olyan szabályozásra van szükség, amely zöldebb: ahol a köztereket nem csak parkolásra és parkoló autók kerülgetésére, hanem közös életünkre használhatjuk. Olyan szabályozásra van szükség, amely biztonságosabb: ahol sem gyerekeknek, sem felnőtteknek nem kell félniük attól, hogy gyalog vagy biciklivel közlekedjenek a városban. És olyan szabályozásra van szükség, amely igazságosabb: akármilyen közlekedési módot választ valaki, se méltánytalan előnyt, se méltánytalan hátrányt ne szenvedjen.

A parkolás újraszabályozásának folyamata egy ideje megindult: szakmai koncepció készült szakemberek bevonásával. A koncepció elérhető az alábbi linken: bit.ly/teretadunkkoncepcio

Kérdéseiket előre elküldhetik 2020. november 27. péntek 18 óráig erre a linkre kattintva: bit.ly/teretadunkkerdesek

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

A fórum vendégei:

Pikó András, polgármester,

Rádai Dániel, alpolgármester,

Magyar Balázs, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt., parkolási igazgató

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/703234026993580

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!