Közösségi fogadóóra a Népszínház negyedről – ONLINE

Utolsó frissítés:

Közösségi fogadóóra a Népszínház negyedről – ONLINE

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel és egymással.

Beszélgessünk közös ügyeinkről!

Dátum: 2021. március 31. 18:00-20:00

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

A járványhelyzet miatt továbbra sincs lehetőségünk személyesen találkozni, a közösségi fogadóórát online formában tartjuk meg, melyet a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán követhetnek majd élőben: facebook.com/jozsefvaros.hu

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a kerület polgármesterének, városfejlesztésért felelős alpolgármesterének, a Népszínház negyed önkormányzati képviselőinek, továbbá a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak!

Kérdéseiket előre elküldhetik 2021. március 29. hétfő 18 óráig erre a linkre kattintva: https://forms.gle/MNPgMrgmEtH4EjZD8

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik majd, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András - polgármester

Rádai Dániel - alpolgármester

Stettner István - önkormányzati képviselő

Dr. Erőss Gábor - önkormányzati képviselő, alpolgármester

Szarvas Koppány Bendegúz - önkormányzati képviselő

A köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársak

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

A közösségi fogadóórán készült videót itt tekintheti meg: https://www.facebook.com/107247504079972/videos/266641975014797

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!