Közösségi fogadóóra a Népszínház negyedről – ONLINE

event_available Utolsó frissítés:

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel és egymással.

Beszélgessünk közös ügyeinkről!

Dátum: 2021. március 31. 18:00-20:00

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

A járványhelyzet miatt továbbra sincs lehetőségünk személyesen találkozni, a közösségi fogadóórát online formában tartjuk meg, melyet a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán követhetnek majd élőben: facebook.com/jozsefvaros.hu

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a kerület polgármesterének, városfejlesztésért felelős alpolgármesterének, a Népszínház negyed önkormányzati képviselőinek, továbbá a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak!

Kérdéseiket előre elküldhetik 2021. március 29. hétfő 18 óráig erre a linkre kattintva: https://forms.gle/MNPgMrgmEtH4EjZD8

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik majd, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András - polgármester

Rádai Dániel - alpolgármester

Stettner István - önkormányzati képviselő

Dr. Erőss Gábor - önkormányzati képviselő, alpolgármester

Szarvas Koppány Bendegúz - önkormányzati képviselő

A köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársak

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

A közösségi fogadóórán készült videót itt tekintheti meg: https://www.facebook.com/107247504079972/videos/266641975014797

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!