Józsefvárosi kötődésű civil szervezetek és csoportok online fóruma

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat számára kiemelten fontos a józsefvárosi kötődésű civil szervezetekkel és csoportokkal való együttműködés, ezért a Közösségi Részvételi Iroda fórumot szervez a civilekkel való párbeszéd elősegítése érdekében.

A Józsefvárosi kötődésű civil szervezetek és csoportok fóruma 2021. június 23-án 17-19 óra között, online kerül megrendezésre. A fórum regisztrációhoz kötött, a regisztrálni a józsefvárosi kötődésű civil szervezetek és csoportok 2021. június 17-ig tudnak.

Mikor? 2021. június 23. 17-19 óra

Hol? online

Regisztráció: https://forms.gle/sXv71Xfk8CshfYMD9 (2021. június 17-ig)

A fórummal célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a visszajelzésre és véleménynyilvánításra a VIII. kerületben bejegyzett, illetve itt tevékenykedő civil szervezeteknek, csoportoknak a Józsefvárosi Önkormányzat civil szervezetekkel kapcsolatos tevékenysége kapcsán, valamint, hogy közösen beszélgessünk a civilek és az önkormányzat közötti együttműködés lehetséges irányairól.

Az együttműködés alapjait a 2020. decemberében elfogadott Józsefvárosi Civil Stratégiában, és a hozzá tartozó cselekvési tervben fektette le az önkormányzat, egy véleményeztetési folyamatot követően: https://old.jozsefvaros.hu/strategiak/civil_intezkedesi_strategia_2020.pdf

 

A találkozóról készült beszámolót június végén olvashatják a jozsefvaros.hu oldalon.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1460273560999096

We only use cookies (data stored in your browser) when necessary to make our sites smarter for you. Please click the Accept button after reading the Privacy Policy!