Közös virágültetés a Bródy Sándor és Múzeum utcákban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Közös virágültetés a Bródy Sándor és Múzeum utcákban

Közösségi Részvételi Iroda – Józsefváros, a JGK Kertészeti irodája és a Civilek a Palotanegyedért Egyesület közös virágültetést rendez június 11-én 15-17 óra között.

🌺 A közös virágültetés jó alkalom arra, hogy megmutassuk, kis dolgokkal is szebbé, élhetőbbé, zöldebbé tehetjük környezetünket.

Az egynyári virágokat és a szaktanácsadást a Kertészeti Iroda biztosítja, ha saját növényt szeretne ültetni, annak is nagyon örülünk.

Kesztyűt, szemeteszsákot biztosítunk és van néhány kiskerti szerszámunk is, de reméljük, hogy sokan leszünk és ez esetben szívesen fogadjuk a saját kiskerti szerszámokat!

De a feladatunk az ültetéssel még nem ér véget.

💧 Az egynyári virágok ugyanis folyamatos odafigyelést és a nyári időszakban legalább heti két locsolást igényelnek. Ebben számítunk a környéken lakók, társasházak, vállalkozások együttműködésére, segítségére.

💦 A beültetett virágokat örökbefogadók vállalják, hogy a nyári időszakban a növényeket igény szerint locsolják.

Ezt a Pollack Mihály téren a Kertészeti Iroda elvégzi, viszont a szűk Múzeum és Bródy Sándor utcán ez a forgalom akadályozása nélkül nem lehetséges, ezért kérjük az önök segítségét a fenntartásban.

👉Az akcióban résztvevők ugyanakkor a jelentkezéskor szavazhatnak arról, hogy maradjanak-e az egynyári virágok jövőre is, vagy inkább évelőkkel ültessük be a ládákat.

Csatlakozzon Ön is!

A jelentkezéseket a https://forms.gle/ZZLe17QZaBaTLFaT6kitöltésével, vagy a reszvetel@jozsefvaros.hu e-mail címen várjuk 2021. június 9-ig.

🙏Kérjük, hogy azok jelentkezzenek, akik utána biztosan gondoskodnak is a növényekről!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!