Közösségi fogadóóra a Csarnok negyedben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Közösségi fogadóóra a Csarnok negyedben

Mikor? 2021. augusztus 25. szerda 18:00-20:00 Hol? Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ (Auróra u. 22-28. – bejárat a Déri Miksa utca felől)

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres, időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk a választott képviselőkkel.

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a  kerület polgármesterének, városfejlesztésért felelős alpolgármesterének, a Csarnok-negyed önkormányzati képviselőjének, valamint a Fővárosi Önkormányzat képviselőinek és a Rév8 Zrt-nek.

 

Résztvevők:

– Pikó András – polgármester

– Rádai Dániel – alpolgármester

– Dr. Erőss Gábor – alpolgármester, önkormányzati képviselő

– Balogh Samu – a Főpolgármester kabinetvezetője

– Szakértő a BKK képviseletében

– Szakértő a RÉV 8 Zrt. képviseletében

A közösségi fogadóórát élőben közvetítjük a Facebookon: facebook.com/jozsefvaros.hu

Rossz idő esetén az esemény a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ közösségi terében (Déri Miksa utca 3.) kerül megtartásra. Ez esetben a résztvevők számára maszk viselése kötelező!

Az eseményen készült videó itt megtekinthető: https://www.facebook.com/jozsefvaros.hu/videos/544667130121733

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!