Közösségi fogadóóra a Csarnok negyedben

event_available Utolsó frissítés:

Mikor? 2021. augusztus 25. szerda 18:00-20:00 Hol? Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ (Auróra u. 22-28. – bejárat a Déri Miksa utca felől)

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres, időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk a választott képviselőkkel.

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a  kerület polgármesterének, városfejlesztésért felelős alpolgármesterének, a Csarnok-negyed önkormányzati képviselőjének, valamint a Fővárosi Önkormányzat képviselőinek és a Rév8 Zrt-nek.

 

Résztvevők:

- Pikó András - polgármester

- Rádai Dániel - alpolgármester

- Dr. Erőss Gábor - alpolgármester, önkormányzati képviselő

- Balogh Samu - a Főpolgármester kabinetvezetője

- Szakértő a BKK képviseletében

- Szakértő a RÉV 8 Zrt. képviseletében

A közösségi fogadóórát élőben közvetítjük a Facebookon: facebook.com/jozsefvaros.hu

Rossz idő esetén az esemény a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ közösségi terében (Déri Miksa utca 3.) kerül megtartásra. Ez esetben a résztvevők számára maszk viselése kötelező!

Az eseményen készült videó itt megtekinthető: https://www.facebook.com/jozsefvaros.hu/videos/544667130121733

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!