Mondja el véleményét a Bacsó Béla utca nyárra megnyitott szakaszáról!

event_available Utolsó frissítés:

Kérjük, ossza meg velünk véleményét október 31-ig a Bacsó Béla egy szakaszának megnyitásáról a lakók és a vendéglátóhelyek előtt!

A Józsefvárosi Önkormányzat 2021.  június 18. és október 3. között tesztjelleggel megnyitotta a Bacsó Béla utca Vásár utca és Bérkocsis utca közötti szakaszát a helyi lakosok és vendéglátóhelyek számára, amelyről itt olvashat részletesen. A tesztidőszak tapasztalatai alapján - ha az érintett lakosság ezt támogatja - a Bacsó Béla utca a jövőben is megnyílna a városlakók előtt akár időszakos, akár állandó jelleggel.

A megnyitással kapcsolatos véleményeket online és személyesen is le lehet adni. Az online űrlapot itt találja >>>

Munkatársaink és önkénteseink a következő egy hónapban személyesen is fel fogják keresni a Bacsó Béla utca környékén lakókat, illetve találkozhat a Rákóczi téren felállított standunkkal is.

Kérjük, az űrlap kitöltésével Ön is járuljon hozzá a Bacsó Béla utca jövőbeli sorsának formálásához! Kérjük azt is, hogy a kérdőívet csak egy alkalommal töltse ki (vagy online vagy papíron).

Véleményezési időszak: 2021. október 4. és október 31. között.

Köszönjük közreműködését!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)

Rév8 Józsefvárosi Rehabilitációs és Városfejlesztési Zrt. (info@rev8.hu)

You can access the survey in English here >>>

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!