Mondja el véleményét a Bacsó Béla utca nyárra megnyitott szakaszáról!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Mondja el véleményét a Bacsó Béla utca nyárra megnyitott szakaszáról!

Kérjük, ossza meg velünk véleményét október 31-ig a Bacsó Béla egy szakaszának megnyitásáról a lakók és a vendéglátóhelyek előtt!

A Józsefvárosi Önkormányzat 2021.  június 18. és október 3. között tesztjelleggel megnyitotta a Bacsó Béla utca Vásár utca és Bérkocsis utca közötti szakaszát a helyi lakosok és vendéglátóhelyek számára, amelyről itt olvashat részletesen. A tesztidőszak tapasztalatai alapján – ha az érintett lakosság ezt támogatja – a Bacsó Béla utca a jövőben is megnyílna a városlakók előtt akár időszakos, akár állandó jelleggel.

A megnyitással kapcsolatos véleményeket online és személyesen is le lehet adni. Az online űrlapot itt találja >>>

Munkatársaink és önkénteseink a következő egy hónapban személyesen is fel fogják keresni a Bacsó Béla utca környékén lakókat, illetve találkozhat a Rákóczi téren felállított standunkkal is.

Kérjük, az űrlap kitöltésével Ön is járuljon hozzá a Bacsó Béla utca jövőbeli sorsának formálásához! Kérjük azt is, hogy a kérdőívet csak egy alkalommal töltse ki (vagy online vagy papíron).

Véleményezési időszak: 2021. október 4. és október 31. között.

Köszönjük közreműködését!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)

Rév8 Józsefvárosi Rehabilitációs és Városfejlesztési Zrt. (info@rev8.hu)

You can access the survey in English here >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!