Egyszerűsíti az önkormányzat a komposztláda-pályázatot

event_available Utolsó frissítés:

Korábban műanyag komposztládákra lehetett pályázni, ugyanakkor az udvarokon keletkező avar komposztálására a fa keret megfelelőbb lehet.

A józsefvárosi képviselő-testület decemberi ülésén több módon módosította a kerületi komposztláda-pályázatokat.

A korábbi, 2021. december 31-i határidő módosult: komposztládára pályázni a rendelkezésre álló 1 millió forintos keretösszeg kimerüléséig lehet.

Egyszerűsödik a pályázatok benyújtása is: már nem csak postai úton vagy személyesen, de elektronikus úton is lehet pályázni komposztládára.

A pályázatokat elektronikus úton a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapon lehet benyújtani a mellékletekkel együtt a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail címre, a tárgyban megjelölve a pályázat tárgyát és a pályázó társasház címét (pl.: Komposztláda-pályázat _Baross utca 63- 67.).

Korábban műanyag komposztládákra lehetett pályázni, ugyanakkor az udvarokon keletkező avar komposztálására a fa keret megfelelőbb lehet.

Magánszemélyek így a jövőben vagy 300 literes műanyag ládára, vagy 500 literes fa komposztkeretre, társasházak pedig kettő darab 300 literes műanyag ládára vagy 2 darab 500 literes fa komposztkeretre pályázhatnak.

A pályázati kiírás és adatlap elérhető itt.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!