Ötletelő műhely – Palotanegyed

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ötletelő műhely – Palotanegyed

Mi az az ötletbeadás? Hogyan lesz egy problémából ötlet? Milyen ötleteket érdemes beadni és milyeneket nem? Ebben segítenek a körzetek ötletelő műhelyei!

A 2022-es részvételi költségvetés során a kerületi lakosok 120 millió forint elköltéséről dönthetnek. Annak érdekében, hogy az egyes kerületrészek ne egymással versenyezzenek és ne alakuljon ki nagy területi és részvételi egyenlőtlenség, Józsefvárost 3 körzetre osztottuk. A 3 körzetet a hagyományos negyedhatárok mentén alakítottuk ki úgy, hogy megközelítőleg azonos lakosságszámot képviseljenek. A 3 körzetben 40-40 millió forintos összeghatárig valósulnak majd meg az ötletek.

A Józsefvárosi Részvételi Költségvetés két fő szakaszból áll:

💡 ötletbeadás márciusban és áprilisban;

🗳️ szavazás júniusban és júliusban.

❓ De mi is az az ötletbeadás? Hogyan lesz egy problémából ötlet? Milyen ötleteket érdemes beadni és milyeneket nem?

👉 Ebben segítenek a körzetek ötletelő műhelyei, amelyekre Téged is várunk!

A 2022 március elejétől április végéig zajló ötletbeadási szakaszban a kerületben 3 ötletelő műhelyt szervezünk, ahova azokat várjuk, akik szeretnének a részvételi költségvetésbe ötletet beadni, de még nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének, bizonytalanok az ötletük kidolgozottságában, vagy tudják, hogy milyen probléma megoldásán dolgoznának, de még nem találtak jó megoldást rá.

🗨️ Az ötletelő műhelyeken a résztvevők egy vezetett beszélgetésen keresztül fejleszthetik ötleteiket, találhatnak közösen megoldást a felvetett problémákra és választ a dilemmáikra. Ezeket az eseményeket segítségképpen szervezzük és természetesen úgy is le lehet adni ötletet, ha nem veszel részt egyetlen műhelyen sem.

☝️ Az 1. körzet ötletelő műhelyét március 16-án, szerdán 18 órától tartjuk a Horánszky u. 13-ban található H13-ban.

📍 Ide a Palotanegyed, Csarnoknegyed és a Corvin negyed lakóit várjuk.

Gyere és ötleteljünk együtt, és ne feledd: a Te pénzed, a Te döntésed!

Telefon: 459-2139

Email: reszvetel@jozsefvaros.hu

Honlap: https://old.jozsefvaros.hu/hir/reszveteli-koltsegvetes

Facebook: https://www.facebook.com/reszveteliiroda

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/829305344667946

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!