Biciklipályázat fiataloknak

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat pályázatot ír ki 14 és 25 év közötti fiatalok részére kerékpár vásárlásának és biztonságos kerékpáros közlekedést kiegészítő vagy karbantartáshoz szükséges eszköz vásárlásának támogatására.

Várjuk azoknak a 14-25 éves diákoknak a jelentkezését, akik legalább 12 hónapja folyamatosan kerületi bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, és közép- vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatának aktív tanulói, hallgatói.

Kerékpárvásárlás támogatására legfeljebb 50 ezer forint támogatásra lehet pályázni, kerékpáros eszköz támogatására pedig legfeljebb 25 ezer forintra. A teljes pályázati keretösszeg 5 millió forint.

Pozitív elbírálás esetén a támogatás feltétele, hogy a nyertes pályázó eredményesen vegyen részt az Önkormányzat által meghatározott, ingyenes közúti közlekedési elméleti, városi közlekedés gyakorlati és az elsősegély-nyújtási ismereteket nyújtó elméleti és gyakorlati képzéseken.

A pályázatok benyújtásának határideje 2022. április 30. Amennyiben a teljes pályázati keretösszeg nem merül ki eddig az időpontig, a második körös benyújtások határideje 2022. szeptember 30.

Az érvényes pályázás feltétele a kitöltött pályázati adatlap és mellékletei, illetve az arra jogosult aláírása. A pályázati adatlap letölthető az önkormányzat honlapjáról: jozsefvaros.hu/onkormanyzat/palyazatok/aktualis/

A pályázat leadásának módja:

- a pályázatokat a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztályára (1082 Budapest, Baross u 63-67. III. em. 311.) személyesen vagy postai úton „Kerékpár pályázat” jeligére vagy

- elektronikusan hitelesített módon, a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapon a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail címre lehet benyújtani.

A pályázattal kapcsolatos további felmerülő kérdéseikkel a +36 1 459 2576-os vagy + 36 1 459 2552-es telefonszámon, illetve a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail címen keresheti munkatársainkat.

We only use cookies (data stored in your browser) when necessary to make our sites smarter for you. Please click the Accept button after reading the Privacy Policy!