Józsefvárosi egyházi pályázat – 2022

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi egyházi pályázat – 2022

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 5 millió Ft. A pályázó vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A pályázat elsődleges célja, hogy a Józsefvárosban működő egyházak, egyházi szervezetek támogatáshoz juthassanak, mely segíti további közösségszervező, szociális ellátó, kulturális programszervező, valamint az egészségügyi, köznevelési, gyermek és ifjúsági feladatokról való gondoskodásukat, az idősekkel kapcsolatos programokat, az esélyegyenlőségre való törekvést segítő tevékenységeket és a roma felzárkóztatást célzó kezdeményezéseket, illetve hozzájárul a kerületben található épületállomány felújításához.

A teljes géppel írt pályázati dokumentációt magyar nyelven, egy eredeti példányban (papíralapon), és a kitöltött pályázati adatlapot word formátumban e-mailen is be kell nyújtani, kézzel kitöltött dokumentáció nem elfogadható.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Bp., Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Egyházi pályázat”

A pályázati űrlapot word formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni 2022. május 2. napjáig: bodorg@jozsefvaros.hu

A postára adás határideje: 2022. április 29.

A személyes leadás határideje: 2022. május 2.

A pályázati felhívás elérhető itt: https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/hirdetmenyek/palyazatok/1499

Információ kérhető: Rókusfalvy-Bodor Gergely (Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Ügyosztály Humánkapcsolati Iroda) Bp., VIII. Baross u. 63-67. III. emelet 325 szoba, telefon: 459-2130, email: bodorg@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend:

Hétfő: 13.30-18.00 óra

Szerda: 8.15-16.30 óra

Péntek: 8.15-11.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!