Józsefvárosi sportpályázat – 2022

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi sportpályázat – 2022

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 1 millió Ft. A pályázó vissza nem térítendő támogatásban részesül.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat pályázatot ír ki tevékenységüket Józsefvárosban kifejtő jogi személyiséggel rendelkező társadalmi és sport szervezetek, alapítványok, valamint Józsefvárosban állandó bejelentett lakcímmel rendelkező igazolt sportolók részére. A pályázat célja, hogy az Önkormányzat segítse a sportolni vágyó józsefvárosiakat, szélesítse a színvonalas sport programok kínálatát, tartalmas szabadidő-eltöltést kínáljon az érdeklődők számára, figyelmet fordítva az esélyegyenlőségre való törekvést segítő tevékenységekre.

A teljes géppel írt pályázati dokumentációt magyar nyelven, egy eredeti példányban (papíralapon), és a kitöltött pályázati adatlapot word formátumban e-mailen is be kell nyújtani, kézzel kitöltött dokumentáció nem elfogadható.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Bp., Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Sport pályázat”

A pályázati űrlapot word formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni 2022. május 2. napjáig: bodorg@jozsefvaros.hu

A postára adás határideje: 2022. április 29.

A személyes leadás határideje: 2022. május 2.

A pályázati felhívás elérhető itt: https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/hirdetmenyek/palyazatok/1501

Információ kérhető: Rókusfalvy-Bodor Gergely (Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Ügyosztály Humánkapcsolati Iroda) Bp., VIII. Baross u. 63-67. III. emelet 325 szoba, telefon: 459-2130, email: bodorg@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend:

Hétfő: 13.30-18.00 óra

Szerda: 8.15-16.30 óra

Péntek: 8.15-11.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!