A Józsefvárosi Közterület-felügyelet beszámolója

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet beszámolója

Közterület-felügyelet 2022. május 9. – május 22. közötti intézkedési statisztikája

Az elmúlt két hétben az alábbi intézkedéseket foganatosítottuk:

Köztisztasággal kapcsolatos szabálysértések miatt összesen 93 szabálysértési feljelentést tettünk: 87 esetben közterületen történő szeszesital fogyasztása, 6 esetben szemetelés miatt.

Közlekedési szabálysértés miatt 106 esetben tettünk feljelentést, közlekedési szabályszegés miatt 19 esetben intézkedtünk.

Kerékbilincs alkalmazására 187 esetben került sor.

A fenti időszakban összesen 2 gépjárművet szállítottunk el, 1 esetben  azért került elszállításra, mert az üzembentartó nem kérte a kerékbilincs leszerelését a jogszabályban rögzített 48 órán belül, 1 esetben pedig azért, mert a jármű az út menti ingatlanra való behajtást vagy az onnan történő kihajtást – az ingatlannal rendelkezni jogosult hozzájárulása nélkül – akadályozta.

A közösségi együttélés szabályainak megsértése miatt 31 esetben éltünk feljelentéssel zöld területen parkolás miatt, valamint egy esetben intézkedtünk közterület szennyezés miatt.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!