Illemhely nyílik a II. János Pál pápa téren

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Illemhely nyílik a II. János Pál pápa téren

A Budapest Főváros Városrehabilitációs Keret keretében megvalósult „JÁTSZÓTÁRSAK – A II. János Pál pápa téri játszótér közösségi célú fejlesztése” projekt kapcsán 2016-ban – többek között – nyilvános illemhely is kialakításra került a II. János Pál Pápa téren meglévő csőszházban.

 

A megvalósítás elszámolható költségeinek finanszírozására a Fővárosi Önkormányzat és a Józsefvárosi Önkormányzata között 2014. július 18-án létrejött Támogatási Szerződés szerint a csőszház üzemeltetése 2016. december 31-ig, és az azt követő 3 évig a Józsefvárosi Önkormányzat feladata volt. 

Mivel az üzemeltetési időszak lejárt, de a Józsefvárosi Önkormányzat a helyi lakossági igények miatt továbbra is szeretné üzemeltetni a nyilvános illemhelyet, ezért megkereste a Fővárosi Önkormányzatot a nyilvános illemhely újra nyitása érdekében.

A közfeladat ellátása érdekében, határozatlan időre Haszonkölcsön Szerződést írtunk alá, a szerződés értelmében a Józsefvárosi Önkormányzat gondoskodik az illemhely üzemeltetéséről és nyitva tartásának biztosításáról úgy, hogy a jelenlegi tulajdon- és birtokviszonyokban változás nem történik.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!