Illemhely nyílik a II. János Pál pápa téren

event_available Utolsó frissítés:

A Budapest Főváros Városrehabilitációs Keret keretében megvalósult „JÁTSZÓTÁRSAK - A II. János Pál pápa téri játszótér közösségi célú fejlesztése” projekt kapcsán 2016-ban – többek között – nyilvános illemhely is kialakításra került a II. János Pál Pápa téren meglévő csőszházban.

 

A megvalósítás elszámolható költségeinek finanszírozására a Fővárosi Önkormányzat és a Józsefvárosi Önkormányzata között 2014. július 18-án létrejött Támogatási Szerződés szerint a csőszház üzemeltetése 2016. december 31-ig, és az azt követő 3 évig a Józsefvárosi Önkormányzat feladata volt. 

Mivel az üzemeltetési időszak lejárt, de a Józsefvárosi Önkormányzat a helyi lakossági igények miatt továbbra is szeretné üzemeltetni a nyilvános illemhelyet, ezért megkereste a Fővárosi Önkormányzatot a nyilvános illemhely újra nyitása érdekében.

A közfeladat ellátása érdekében, határozatlan időre Haszonkölcsön Szerződést írtunk alá, a szerződés értelmében a Józsefvárosi Önkormányzat gondoskodik az illemhely üzemeltetéséről és nyitva tartásának biztosításáról úgy, hogy a jelenlegi tulajdon- és birtokviszonyokban változás nem történik.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!