Indul a Déri Miksa utca megújítása!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Indul a Déri Miksa utca megújítása!

A 2022. június 20-i héten lezárjuk a Nagy Fuvaros és Fecske utca közötti szakaszt a Déri Miksa utcában, és ezzel kezdetét veszi a felújítás. Az építkezés várhatóan 4 hónapig tart majd. 

Az építkezés elején minden egymást követő héten lezárásra kerül egy-egy utcaszakasz. Először a Nagy Fuvaros és Fecske utca közötti szakaszt zárjuk le, ami az azt követő héten kibővül a Fecske utca és a Tolnai Lajos utca közötti szakasszal. Ez a szakasz újabb 1 héttel később tovább bővül majd a Tolnai Lajos utca és a Víg utca közötti szakasszal, és végül 4 hét múlva a Víg utca és a Német utca közötti szakaszt is lezárjuk. Körülbelül július közepére az összes utcaszakasz lezárásra kerül a Nagy Fuvaros utca és a Német utca között, és az összes munkaterületen munkavégzés folyik majd. Az építkezés nagy része alatt a kereszteződések autóval átjárhatóak lesznek, és mindenhol biztosítjuk a gyalogos forgalmat. Az egyes kereszteződéseket egyenként zárjuk majd le, és amint elkészültek, visszaadjuk a forgalomnak. A lezárásokat forgalmi táblák is jelzik majd, kérjük, figyeljék ezeket!

 

A lezárások alatt gépjárművel behajtani a munkaterületre nem szabad, valamint parkolásra sincs lehetőség, ezért kérjük, hogy autóikkal álljanak el a lezárt szakaszokról. A Ho-ho-ho játszótér a felújítás ideje alatt zárva tart. A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi központ a Auróra vagy a Nagy Fuvaros utca felől érhető majd el. Az építkezés várhatóan 2022 őszén fejeződik majd be.

Ha szeretné folyamatosan követni a felújítás híreit, kérjük, csatlakozzon a Megújuló Déri Miksa utca Facebook-csoporthoz.

Ha pedig kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a https://www.megujuloderiutca.hu/ oldalra.

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Előre is köszönjük a türelmüket és a közreműködésüket!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!