Indul a Déri Miksa utca megújítása!

event_available Utolsó frissítés:

A 2022. június 20-i héten lezárjuk a Nagy Fuvaros és Fecske utca közötti szakaszt a Déri Miksa utcában, és ezzel kezdetét veszi a felújítás. Az építkezés várhatóan 4 hónapig tart majd. 

Az építkezés elején minden egymást követő héten lezárásra kerül egy-egy utcaszakasz. Először a Nagy Fuvaros és Fecske utca közötti szakaszt zárjuk le, ami az azt követő héten kibővül a Fecske utca és a Tolnai Lajos utca közötti szakasszal. Ez a szakasz újabb 1 héttel később tovább bővül majd a Tolnai Lajos utca és a Víg utca közötti szakasszal, és végül 4 hét múlva a Víg utca és a Német utca közötti szakaszt is lezárjuk. Körülbelül július közepére az összes utcaszakasz lezárásra kerül a Nagy Fuvaros utca és a Német utca között, és az összes munkaterületen munkavégzés folyik majd. Az építkezés nagy része alatt a kereszteződések autóval átjárhatóak lesznek, és mindenhol biztosítjuk a gyalogos forgalmat. Az egyes kereszteződéseket egyenként zárjuk majd le, és amint elkészültek, visszaadjuk a forgalomnak. A lezárásokat forgalmi táblák is jelzik majd, kérjük, figyeljék ezeket!

 

A lezárások alatt gépjárművel behajtani a munkaterületre nem szabad, valamint parkolásra sincs lehetőség, ezért kérjük, hogy autóikkal álljanak el a lezárt szakaszokról. A Ho-ho-ho játszótér a felújítás ideje alatt zárva tart. A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi központ a Auróra vagy a Nagy Fuvaros utca felől érhető majd el. Az építkezés várhatóan 2022 őszén fejeződik majd be.

Ha szeretné folyamatosan követni a felújítás híreit, kérjük, csatlakozzon a Megújuló Déri Miksa utca Facebook-csoporthoz.

Ha pedig kíváncsi az utca felújításának terveire és látványterveire, látogasson el a https://www.megujuloderiutca.hu/ oldalra.

Ha bármi kérdése van az építkezéssel kapcsolatban, írjon az info@rev8.hu email címre, vagy hívja a +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Előre is köszönjük a türelmüket és a közreműködésüket!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!