Újabb pályázaton nyertek a Józsefvárosi Óvodák

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Újabb pályázaton nyertek a Józsefvárosi Óvodák

Újabb jó hírrel számolhatunk be az óvodák háza tájáról.

A Józsefvárosi Óvodák közössége a Visegrád Fund által kiírt “Visegrad Grants” pályázaton konzorciumi partnerségben a Partners Hungary Alapítvánnyal, a szlovák Nadacia Skola Dokorannal és a cseh Open Society Fundationnel 20,8 millió forintot nyert Játék Tár kialakítására.

A Játéktár egy olyan innovatív módszertana a kisgyermekkori fejlesztésnek, ahol a gyerekek a szülőkkel közösen játszva tanulnak.

A Játékközpontokról részletes leírást az érdeklődők itt olvashatnak >>>

A Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt célja a kerület gyerekbarát fejlesztése, melynek központi programja a józsefvárosi óvodák befogadóbbá, modernebbé tétele.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Partners Hungary Alapítvánnyal és a Rosa Parks Alapítvánnyal közös befogadó óvoda program a nemzetközi SozialMarie társadalmi innovációs díjban részesült idén.

A Befogadó Óvodák projekt keretében Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat elköteleződött az óvodái szolgáltatásainak bővítésében és fejlesztésében, mivel hisz abban, hogy minden kerületi gyereket megillet a minőségi oktatás és kisgyerekkori fejlesztés.

Gratulálunk a Józsefvárosi Óvodáknak és partnereiknek a sikeres pályázathoz!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!