Újabb pályázaton nyertek a Józsefvárosi Óvodák

event_available Utolsó frissítés:

Újabb jó hírrel számolhatunk be az óvodák háza tájáról.

A Józsefvárosi Óvodák közössége a Visegrád Fund által kiírt “Visegrad Grants” pályázaton konzorciumi partnerségben a Partners Hungary Alapítvánnyal, a szlovák Nadacia Skola Dokorannal és a cseh Open Society Fundationnel 20,8 millió forintot nyert Játék Tár kialakítására.

A Játéktár egy olyan innovatív módszertana a kisgyermekkori fejlesztésnek, ahol a gyerekek a szülőkkel közösen játszva tanulnak.

A Játékközpontokról részletes leírást az érdeklődők itt olvashatnak >>>

A Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt célja a kerület gyerekbarát fejlesztése, melynek központi programja a józsefvárosi óvodák befogadóbbá, modernebbé tétele.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Partners Hungary Alapítvánnyal és a Rosa Parks Alapítvánnyal közös befogadó óvoda program a nemzetközi SozialMarie társadalmi innovációs díjban részesült idén.

A Befogadó Óvodák projekt keretében Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat elköteleződött az óvodái szolgáltatásainak bővítésében és fejlesztésében, mivel hisz abban, hogy minden kerületi gyereket megillet a minőségi oktatás és kisgyerekkori fejlesztés.

Gratulálunk a Józsefvárosi Óvodáknak és partnereiknek a sikeres pályázathoz!

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!