Biztonságban az önkormányzat gazdálkodása

event_available Utolsó frissítés:

A józsefvárosi képviselő-testület 2022 szeptemberi ülése döntött a 2022-es költségvetés második módosításáról. A legjelentősebb változás természetesen az önkormányzat rezsiszámláinak növekedéséből származik. A most jelentkező összesen 386 millió többletigénnyel együtt idén összesen 1 milliárd 241 millió forint közüzemi igény jelent meg, amelyre a fedezet rendelkezésre áll. Így nem lesz szükséges a működés korlátozására, vagy intézmény-bezárásra, szolgáltatások színvonalának csökkentésére.

Józsefváros felelős gazdálkodása elegendő forrást és tartalékot biztosít arra, hogy a működésünket és a lakosainknak nyújtott szolgáltatásainkat biztosítsuk. Emellett a kerület elég erős ahhoz, hogy a rezsiválság miatt nehéz helyzetbe kerülő polgárainak segítséget nyújtsunk. A képviselő-testületen elfogadott intézkedéseink a lakosság védelmében itt olvashatók.

 

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!