Biztonságban az önkormányzat gazdálkodása

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Biztonságban az önkormányzat gazdálkodása

A józsefvárosi képviselő-testület 2022 szeptemberi ülése döntött a 2022-es költségvetés második módosításáról. A legjelentősebb változás természetesen az önkormányzat rezsiszámláinak növekedéséből származik. A most jelentkező összesen 386 millió többletigénnyel együtt idén összesen 1 milliárd 241 millió forint közüzemi igény jelent meg, amelyre a fedezet rendelkezésre áll. Így nem lesz szükséges a működés korlátozására, vagy intézmény-bezárásra, szolgáltatások színvonalának csökkentésére.

Józsefváros felelős gazdálkodása elegendő forrást és tartalékot biztosít arra, hogy a működésünket és a lakosainknak nyújtott szolgáltatásainkat biztosítsuk. Emellett a kerület elég erős ahhoz, hogy a rezsiválság miatt nehéz helyzetbe kerülő polgárainak segítséget nyújtsunk. A képviselő-testületen elfogadott intézkedéseink a lakosság védelmében itt olvashatók.

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!