Csatlakozzon Ön is a Józsefváros Kártya programhoz!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Csatlakozzon Ön is a Józsefváros Kártya programhoz!

Tisztelt leendő Partnerünk!

A Józsefvárosi Önkormányzat által elindított Józsefváros Kártya program 2022-ben a 10. születésnapját ünnepli.  A Józsefváros Kártya célja, hogy támogassa Józsefváros lakosságát a vállalkozások által nyújtott kedvezményekkel és a kerületünkben működő vállalkozásokat a többlet forgalom és reklám lehetőségével. Nem utolsó sorban célunk egy lokálpatrióta szemlélet kialakítása, ami segít mindenki számára jó lakó- és munkahellyé tenni Józsefvárost.

Jelenleg körülbelül 4000 fő rendelkezik plasztik Józsefváros kártyával. Ezen kívül 2021 decemberétől kezdve a „Józsefváros Smart City” alkalmazáson keresztül havi 20-30 igénylés érkezik a virtuális Józsefváros kártyára, ami az új szabályozás alapján szintén elfogadható az elfogadóhelyeken. Jelenleg a „Józsefváros Smart City” alkalmazás felhasználóinak száma több mint 1000 és ez a szám dinamikusan növekszik.

A Józsefváros kártyával most már nemcsak a kerület honlapján és Facebook oldalán találkozhatnak a józsefvárosiak, hanem a kerületszerte 34 helyen található Infoponton, a Józsefváros Újságban és a Teleki téri Piac oldalán található óriásplakáton is.

Csatlakozzon és legyen az Ön vállalkozása is elfogadóhely!

A Józsefváros Kártya programhoz eddig több, mint 50 helyi üzlet vagy szolgáltató csatlakozott. Az elmúlt nehéz időszak után célunk, hogy fellendítsük a Józsefváros kártyát és minél több kerületi szolgáltatóval megismertessük annak előnyeit. Online kérdőíves kutatásunk alapján a megkérdezettek 80%-a hasznosnak találja a Józsefváros kártyát, 93%-uk pedig szívesen költene olyan helyen, ahol a Józsefváros kártya valamilyen kedvezményt nyújt.

Ha Ön is szeretné, hogy minél több Józsefvárosban élő, tanuló és dolgozó ember értesüljön az Ön által nyújtott szolgáltatásokról, csatlakozzon a Programhoz az alábbi elérhetőségek egyikén! A programhoz csatlakozó üzletek egy A5-ös matricát is kapnak, amelyet kihelyezhetnek a kirakatukra.

Az elfogadóhelyként való csatlakozásról itt talál bővebb információt >>>

Amennyiben kérdése van az ügyintézéssel kapcsolatban, kérjük írjon emailt Rókusfalvy-Bodor Gergőnek a Polgármesteri Hivatal Humánkapcsolati Irodáján: jozsefvaroskartya@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!