Csatlakozzon Ön is a Józsefváros Kártya programhoz!

event_available Utolsó frissítés:

Tisztelt leendő Partnerünk!

A Józsefvárosi Önkormányzat által elindított Józsefváros Kártya program 2022-ben a 10. születésnapját ünnepli.  A Józsefváros Kártya célja, hogy támogassa Józsefváros lakosságát a vállalkozások által nyújtott kedvezményekkel és a kerületünkben működő vállalkozásokat a többlet forgalom és reklám lehetőségével. Nem utolsó sorban célunk egy lokálpatrióta szemlélet kialakítása, ami segít mindenki számára jó lakó- és munkahellyé tenni Józsefvárost.

Jelenleg körülbelül 4000 fő rendelkezik plasztik Józsefváros kártyával. Ezen kívül 2021 decemberétől kezdve a „Józsefváros Smart City” alkalmazáson keresztül havi 20-30 igénylés érkezik a virtuális Józsefváros kártyára, ami az új szabályozás alapján szintén elfogadható az elfogadóhelyeken. Jelenleg a „Józsefváros Smart City” alkalmazás felhasználóinak száma több mint 1000 és ez a szám dinamikusan növekszik.

A Józsefváros kártyával most már nemcsak a kerület honlapján és Facebook oldalán találkozhatnak a józsefvárosiak, hanem a kerületszerte 34 helyen található Infoponton, a Józsefváros Újságban és a Teleki téri Piac oldalán található óriásplakáton is.

Csatlakozzon és legyen az Ön vállalkozása is elfogadóhely!

A Józsefváros Kártya programhoz eddig több, mint 50 helyi üzlet vagy szolgáltató csatlakozott. Az elmúlt nehéz időszak után célunk, hogy fellendítsük a Józsefváros kártyát és minél több kerületi szolgáltatóval megismertessük annak előnyeit. Online kérdőíves kutatásunk alapján a megkérdezettek 80%-a hasznosnak találja a Józsefváros kártyát, 93%-uk pedig szívesen költene olyan helyen, ahol a Józsefváros kártya valamilyen kedvezményt nyújt.

Ha Ön is szeretné, hogy minél több Józsefvárosban élő, tanuló és dolgozó ember értesüljön az Ön által nyújtott szolgáltatásokról, csatlakozzon a Programhoz az alábbi elérhetőségek egyikén! A programhoz csatlakozó üzletek egy A5-ös matricát is kapnak, amelyet kihelyezhetnek a kirakatukra.

Az elfogadóhelyként való csatlakozásról itt talál bővebb információt >>>

Amennyiben kérdése van az ügyintézéssel kapcsolatban, kérjük írjon emailt Rókusfalvy-Bodor Gergőnek a Polgármesteri Hivatal Humánkapcsolati Irodáján: jozsefvaroskartya@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!