Jelentkezzen csősznek az új Déri Miksa utcába!

Utolsó frissítés:

Jelentkezzen csősznek az új Déri Miksa utcába!

A Déri Miksa utca hamarosan elkészül, és lesz benne egy csőszház is. A közösségi tervezéseken az itt lakók külön kérése volt, hogy legyen valaki, aki vigyáz az új sétányra. Hiszen egy közterület megtervezése és megépítése csak az első lépés, a fenntartás talán még ennél is fontosabb.

A legjobb az lenne, ha valaki olyan vállalná a feladatot, aki a Csarnok negyedben vagy éppen az utcában lakik. Esetleg ismeri a környékbelieket, szívesen vigyázna az új évelőágyásokra, felügyelné a pergola alatt beszélgető embereket és a játszóteret. A feladat azzal jár, hogy naponta körbe kell járni az új sétányon és, mint egy jó gazda szemmel tartani az eseményeket. Ha bármilyen vitás helyzet alakul ki, akkor azt megoldani, és biztos lesznek ilyenek is, de szeretnénk ezt is valaki olyanra bízni, akinek fontos ez az új sétány. Persze nem akarunk telhetetlenek lenni, de az biztos, hogy valaki, aki a negyedben él jobban kötődik az utcához, és olyan dolgokat is észrevesz, amit mások nem. Úgyhogy minden Csarnok negyedi lakost arra bátorítunk, hogy szóljon a szomszédjának, hogy vajon nem ismer-e valakit a környéken, aki szívesen vállalná a feladatot.

A csősz feladata tehát az, hogy ügyel a sétányra, a fákra, a növényekre, a játszótérre és az újonnan épített nyilvános WC használatára. Neki kell szintén figyelnie arra is, hogy az új fitneszparkot és a játszótereket megfelelően használják a lakók, ne legyen sehol szemét, és a játszóteret használok biztonságban érezzék magukat. Ezen kívül a csőszházban lesz rengeteg játék és eszköz, amit majd a csősznek kell kiadnia és begyűjteni.

Önéletrajzát juttatási igény megjelölésével várjuk a karrier@jgk.hu e-mail címre. Az állást megtalálja a JGK honlapján a parkgondnok menüpont alatt, az alábbi linken: https://jgk.hu/37-allas

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!