Mondja el véleményét a Jázmin utcai Mirr-Murr játszótér jövőjéről!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Mondja el véleményét a Jázmin utcai Mirr-Murr játszótér jövőjéről!

Meghosszabbítottuk az igényfelmérést: még november 20-án elmondhatja véleményét a Mirr-Murr játszótér jövőjéről!

A Józsefvárosi Önkormányzat célja, hogy a kerület egyre inkább gyerekbarát legyen. Ezt szolgálja számos fejlesztésünk és programunk, beleértve a kerületi fenntartású játszóterek megújítását is. Ennek érdekében munkatársaink az év elején felmérték a játszóterek állapotát és számos felújítást tervezünk.

A Jázmin utcai Mirr-Murr játszótér felmérése kapcsán célunk az, hogy a terület újragondolásába bevonjuk annak felhasználóit is. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen meg fogjuk őrizni a tér szabadidős zöldfelületi funkcióját. De tudnunk kell, hogy a tér használói ezen belül minek örülnének a legjobban: maradjon-e játszótér, alakítsuk-e másfajta parkká?

Kérjük, Ön is mondja el véleményét október 25. és november 20. között!

  • Személyesen a Jázmin utcai Mirr-Murr játszótérnél felállított standunknál.
  • Online is kitöltheti kérdőívünket: bit.ly/jazmin_jatszoter

Bármilyen funkciót is választunk, az igényfelmérést követően egy közösségi tervezés során választjuk ki együtt, hogy mit szeretnénk konkrétan az adott köztéren – természetesen a rendelkezésre álló anyagi keretek között.

Mivel a Jázmin utcai Mirr-Murr játszótér jelenlegi felhasználói elsősorban gyerekek, ezért a kérdőív végén nekik is szántunk néhány kérdést. A kisgyerekes szülőket arra kérjük, szánjanak néhány percet arra, hogy együtt kitöltik a kérdőívet! A társadalmi egyeztetés folyamatát a Közösségi Részvételi Iroda koordinálja. Kérdéseit felteheti a reszvetel@jozsefvaros.hu e-mailcímen. Véleményezési időszak: 2022. október 25. – november 20.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu vagy 061-459-2139)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!