Segíts önkéntesként a Koszorú utca 26. alatti pihenőkert társadalmi véleményezésében!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Segíts önkéntesként a Koszorú utca 26. alatti pihenőkert társadalmi véleményezésében!

Józsefváros belső és középső területein a sűrű beépítés és a burkolt felületek miatt az egy főre jutó zöldfelületek aránya alacsony és a klímaváltozás hatásai is hátrányosan érintik az itt lakókat. A Koszorú utca és Magdolna utca sarkán található önkormányzati telek jelenleg részben parkolóként funkcionál, de alkalmas lenne arra, hogy valódi zöldfelület legyen belőle. Ezért ezen a sűrűn beépített területen a Józsefvárosi Önkormányzat egy olyan pihenőkertet alakít ki, amely enyhíti a klímaváltozás hatásait és menedéket nyújt a megfáradt gyalogosnak, inspiráló teret biztosít a gondolkodásra és beszélgetésre, és kikapcsolódási lehetőséget teremt a kisgyerekkel vagy kutyával vagy érkezőnek is.

A Józsefvárosi Önkormányzat társadalmi véleményezésre bocsátotta az új pihenőkert terveit. Szeretnénk, ha minél több környékbeli lakó elmondaná a véleményét – ehhez keresünk segítőket!

Ha szívesen segítenél a szórólapozásban, a  helyszíni véleményező műhely lebonyolításában vagy a kérdőívezésben a környékbeli házakban, jelentkezz önkéntesnek!

A helyszín műhely 2022. november 19-én 11 órától lesz a Koszorú utca 26 alatti telken. Részletek: https://www.facebook.com/events/1259619507940563

A jelentkezési lap itt elérhető: https://forms.gle/K9zW9QfUa83jx1TA6

A jelentkezéseket folyamatosan, de legkésőbb december 1-ig várjuk!

További információ: Közösségi Részvételi Iroda: reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!