Igényeljen társasházi tájékoztató táblát és Józsefváros zászlót az önkormányzattól!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Igényeljen társasházi tájékoztató táblát és Józsefváros zászlót az önkormányzattól!

A Józsefvárosi Önkormányzat ingyenesen biztosít társasházaknak tájékoztató táblákat és korlátozott mennyiségben Józsefváros zászlókat. Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Tájékoztató táblák

A Józsefvárosi Önkormányzat frissítette a kerületi társasházakban található tájékoztató táblák tartalmát és a felhasznált táblák anyagát is felülvizsgáltuk. Az önkormányzat a korábbi habkarton táblák helyett A3-as plakáttartó kereteket vásárolt, melyekben ezentúl sokkal könnyebb lesz a tartalmat cserélni és frissíteni abban az esetben, ha az információk változnak vagy a plakát megrongálódik.

Ezúton kérjük a közös képviselőket, hogy a régi, elavult információkat tartalmazó táblákat távolítsák el. A plakáttartó kereteket és a plakátokat a Polgármesteri Hivatalban vehetik át.  A felszereléshez szükséges csavarokat, valamint a belevaló plakátot kinyomtatva díjmentesen átadjuk. ,

A plakátok az önkormányzat honlapjáról is letölthetőek ezen a linken: https://jozsefvaros.hu/otthon/kozosseg-es-kerulet/legyen-on-is-hirvivo/

A plakáttartó keretek és a plakátok a VIII. ker. Baross utca 66-68. alatti Ügyfélszolgálati irodán vehetők át ügyfélfogadási időben.

További információ: ugyfelszolgalat@jozsefvaros.hu címen.

Józsefváros zászlók

A kerületi társasházak  Józsefváros zászlót is igényelhetnek ingyenesen az önkormányzattól a zaszlo@jozsefvaros.hu címen. Jelenleg összesen 300 darab zászló áll rendelkezésre, az igényeket érkezési sorrendben tudjuk kielégíteni.

Ingyenes jogsegélyszolgálat

A Józsefvárosi Önkormányzat ingyenes jogsegélyszolgálata társasházi ügyekben is ingyen ad tanácsot a kerületi lakosoknak. Tovább információ: https://jozsefvaros.hu/otthon/szolgaltatasok-es-intezmenyek/jogsegely-szolgalat/2022/03/ingyenes-jogsegelyszolgalat-jozsefvarosiaknak/

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!