JÓZSEFVÁROSI EGYHÁZI PÁLYÁZAT – 2023

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

JÓZSEFVÁROSI EGYHÁZI PÁLYÁZAT – 2023

A pályázat elsődleges célja, hogy a Józsefvárosban működő egyházak, egyházi szervezetek támogatáshoz juthassanak, mely segíti további közösségszervező, szociális ellátó, kulturális programszervező, valamint az egészségügyi, köznevelési, gyermek és ifjúsági feladatokról való gondoskodásukat, az idősekkel kapcsolatos programokat, az esélyegyenlőségre való törekvést segítő tevékenységeket és a roma felzárkóztatást célzó kezdeményezéseket. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 5,5 millió Ft. A pályázó vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A teljes géppel írt pályázati dokumentációt magyar nyelven, egy eredeti példányban (papíralapon), és a kitöltött pályázati adatlapot word formátumban e-mailen is be kell nyújtani, kézzel kitöltött dokumentáció nem elfogadható.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Bp., Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Egyházi pályázat”

A pályázati űrlapot word formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni 2023. április 28. napjáig: bodorg@jozsefvaros.hu

A postára adás határideje: 2022. április 28.

A személyes leadás határideje: 2023. április 28.

A pályázati felhívás elérhető itt >>>

További információ:

Rókusfalvy-Bodor Gergely (Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Ügyosztály Humánkapcsolati Iroda) Bp., VIII. Baross u. 63-67. III. emelet 325 szoba, telefon: 459-2130, email: bodorg@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend:

Hétfő: 13.30-18.00 óra,

Szerda: 8.15-16.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!