JÓZSEFVÁROSI NEMZETISÉGI PÁLYÁZAT – 2023

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

JÓZSEFVÁROSI NEMZETISÉGI PÁLYÁZAT – 2023

A pályázat elsődleges célja, hogy a Józsefvárosban működő nemzetiségi önkormányzatok támogatáshoz juthassanak, amely segíti további közösségszervező, szociális ellátó, kulturális programszervező, valamint az egészségügyi, köznevelési, gyermek és ifjúsági feladatokról való gondoskodásukat, az idősekkel kapcsolatos programok, a hagyományőrző és az esélyegyenlőségre való törekvést segítő tevékenységek, valamint a nemzetiségek jogairól szóló 2011. évi CLXXIX. törvény alapján kötelező és önként vállalt feladatok támogatása. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 5,5 millió Ft. A pályázó vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A teljes géppel írt pályázati dokumentációt magyar nyelven, egy eredeti példányban (papíralapon), és a kitöltött pályázati adatlapot word formátumban e-mailen is be kell nyújtani, kézzel kitöltött dokumentáció nem elfogadható.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Bp., Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Nemzetiségi pályázat”

A pályázati űrlapot word formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni 2023. április 28. napjáig: bodorg@jozsefvaros.hu

A postára adás határideje: 2023. április 28.

A személyes leadás határideje: 2023. április 28.

A pályázati felhívás elérhető itt >>>

További információ:

Rókusfalvy-Bodor Gergely (Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Ügyosztály Humánkapcsolati Iroda) Bp., VIII. Baross u. 63-67. III. emelet 325 szoba, telefon: 459-2130, email: bodorg@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend:

Hétfő: 13.30-18.00 óra,

Szerda: 8.15-16.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!