JÓZSEFVÁROSI SPORTPÁLYÁZAT – 2023

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

JÓZSEFVÁROSI SPORTPÁLYÁZAT – 2023

A Józsefvárosi Önkormányzat pályázatot ír ki tevékenységüket Józsefvárosban kifejtő jogi személyiséggel rendelkező társadalmi és sport szervezetek, alapítványok, valamint Józsefvárosban állandó bejelentett lakcímmel rendelkező igazolt sportolók részére. A pályázat célja, hogy az Önkormányzat segítse a sportolni vágyó józsefvárosiakat, szélesítse a színvonalas sport programok kínálatát, tartalmas szabadidő-eltöltést kínáljon az érdeklődők számára, figyelmet fordítva az esélyegyenlőségre való törekvést segítő tevékenységekre. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 1,1 millió Ft. A pályázó vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A teljes géppel írt pályázati dokumentációt magyar nyelven, egy eredeti példányban (papíralapon), és a kitöltött pályázati adatlapot word formátumban e-mailen is be kell nyújtani, kézzel kitöltött dokumentáció nem elfogadható.

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Bp., Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Sport pályázat”

A pályázati űrlapot word formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni 2023. április 28. napjáig: bodorg@jozsefvaros.hu

A postára adás határideje: 2023. április 28.

A személyes leadás határideje: 2023. április 28.

A pályázati felhívás elérhető itt >>>

További információ:

Rókusfalvy-Bodor Gergely (Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Ügyosztály Humánkapcsolati Iroda) Bp., VIII. Baross u. 63-67. III. emelet 325. szoba, telefon: 459-2130, email: bodorg@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend:

Hétfő: 13.30-18.00 óra,

Szerda: 8.15-16.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!