Pályázat civil és egyházi szervezetek számára önkormányzati lakások bérlőkijelölési jogára

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Pályázat civil és egyházi szervezetek számára önkormányzati lakások bérlőkijelölési jogára

Józsefváros Önkormányzata nyilvános pályázati felhívást tett közzé tevékenységüket Józsefvárosban kifejtő jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, alapítványok, valamint egyházak, egyházi szervezetek részére.

A pályázat célja, hogy a Józsefváros területén szolgáltatást nyújtó, a kerületben működő jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, alapítványok, valamint egyházak, egyházi szervezetek 10 db. önkormányzati tulajdonban lévő lakás tekintetében bérlőkijelölési joghoz jussanak. A bérlőkijelölési jogot kapó szervezetek vállalják a lakások felújítását, ezáltal a pályázat hozzájárul a kerületben található lakásállomány felújításához, állagmegóvásához.

A bérlőkijelölési joggal az Önkormányzat segíti a szervezetek szociális ellátó, karitatív tevékenységét a hátrányos helyzetű emberekkel kapcsolatban; segíti a nevelésbe vételből kikerült fiatal felnőttekről való gondoskodásukat, a roma felzárkóztatást célzó kezdeményezésüket, valamint az esélyegyenlőségre való törekvést.

Pályázat nyújtható be a fent megjelölt tevékenységekkel kapcsolatos ellátásokban, szolgáltatásokban résztvevő, a Józsefvárosban élő vagy volt józsefvárosi, lakással nem rendelkező, hátrányos helyzetű személyek lakáshoz juttatása érdekében 10 db lakás bérlőkijelölési jogára felújítási kötelezettség és a beilleszkedést segítő szociális munka biztosításának vállalása mellett.

A pályázat benyújtási határideje:

A postára adás legkésőbbi időpontja: 2023. március 30. (csütörtök)

A személyes beadás legkésőbbi időpontja: 2023. március 30. (csütörtök) 15.00 óra.

A pályázatot zárt csomagolásban, személyesen vagy postai úton az alábbi helyre kell benyújtani:

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztály, 1082 Budapest, Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Bérlőkijelölési jog pályázat – 2023.”

A pályázati űrlapot PDF formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni: kerekgyartoa@jozsefvaros.hu

Az email tárgyában fel kell tüntetni: „Bérlőkijelölési jog pályázat – 2023.”

További információ és letölthető űrlap itt >>>

A pályázattal kapcsolatban további információ:

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztály, 1082 Budapest, Baross u. 63-67. III. emelet 311-es szoba, telefon: 459-2276, e-mail: kerekgyartoa@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend: Hétfő: 8.15-11.30 és 13.30-18.00 óra, Szerda: 8.15-16.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!