Pályázat civil és egyházi szervezetek számára önkormányzati lakások bérlőkijelölési jogára

event_available Utolsó frissítés:

Józsefváros Önkormányzata nyilvános pályázati felhívást tett közzé tevékenységüket Józsefvárosban kifejtő jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, alapítványok, valamint egyházak, egyházi szervezetek részére.

A pályázat célja, hogy a Józsefváros területén szolgáltatást nyújtó, a kerületben működő jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, alapítványok, valamint egyházak, egyházi szervezetek 10 db. önkormányzati tulajdonban lévő lakás tekintetében bérlőkijelölési joghoz jussanak. A bérlőkijelölési jogot kapó szervezetek vállalják a lakások felújítását, ezáltal a pályázat hozzájárul a kerületben található lakásállomány felújításához, állagmegóvásához.

A bérlőkijelölési joggal az Önkormányzat segíti a szervezetek szociális ellátó, karitatív tevékenységét a hátrányos helyzetű emberekkel kapcsolatban; segíti a nevelésbe vételből kikerült fiatal felnőttekről való gondoskodásukat, a roma felzárkóztatást célzó kezdeményezésüket, valamint az esélyegyenlőségre való törekvést.

Pályázat nyújtható be a fent megjelölt tevékenységekkel kapcsolatos ellátásokban, szolgáltatásokban résztvevő, a Józsefvárosban élő vagy volt józsefvárosi, lakással nem rendelkező, hátrányos helyzetű személyek lakáshoz juttatása érdekében 10 db lakás bérlőkijelölési jogára felújítási kötelezettség és a beilleszkedést segítő szociális munka biztosításának vállalása mellett.

A pályázat benyújtási határideje:

A postára adás legkésőbbi időpontja: 2023. március 30. (csütörtök)

A személyes beadás legkésőbbi időpontja: 2023. március 30. (csütörtök) 15.00 óra.

A pályázatot zárt csomagolásban, személyesen vagy postai úton az alábbi helyre kell benyújtani:

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztály, 1082 Budapest, Baross u. 63-67.

A borítékon fel kell tüntetni: „Bérlőkijelölési jog pályázat – 2023.”

A pályázati űrlapot PDF formátumban az alábbi e-mail címre kell megküldeni: kerekgyartoa@jozsefvaros.hu

Az email tárgyában fel kell tüntetni: „Bérlőkijelölési jog pályázat – 2023.”

További információ és letölthető űrlap itt >>>

A pályázattal kapcsolatban további információ:

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztály, 1082 Budapest, Baross u. 63-67. III. emelet 311-es szoba, telefon: 459-2276, e-mail: kerekgyartoa@jozsefvaros.hu.

Ügyfélfogadási rend: Hétfő: 8.15-11.30 és 13.30-18.00 óra, Szerda: 8.15-16.30 óra

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!