Kutyás igényfelmérés Józsefvárosban – 2023

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Kutyás igényfelmérés Józsefvárosban – 2023

Kedves kutyatartók!

A Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt célja, hogy a kerületben kutyával és kutya nélkül élő lakók békésen tudjanak együttélni és mindenki otthon érezhesse magát. Számos fejlesztést indítottunk el annak érdekében, hogy a kutyások számára is megfelelő helyeket alakítsunk ki Józsefvárosban és nagyon sok erőfeszítést teszünk azért, hogy a kutyások felelős gazdaként viselkedjenek. Itt találnak információ a kerületi kutyatartással kapcsolatos programokról és kezdeményezésekről >>>

Kérjük, segítse az önkormányzat munkáját azzal, hogy válaszol a kutyás igényfelmérő kérdőívünkre, hogy jobban megismerjük, mire van szüksége a józsefvárosi kutyatartóknak. A kérdőív kitöltése anonim, de ha szeretne értesülni az eredményekről és a kerületi kutyatartókat érintő programokról, fejlesztésekről, akkor megadhatja elérhetőségét!

A Józsefvárosi Önkormányzat 2023. március 16. és szeptember 30. között ebösszeírást tart, amelyben minden kutyatartónak kötelező részt venni. Kérjük a kerületi ebtulajdonosokat és ebtartókat, hogy töltsék ki az ebösszeíró adatlapot is!

Kutyás igényfelmérés >>>

Ebösszeíró adatlap >>>

Utoljára 2020-ban tartott az önkormányzat ebösszeírást és igényfelmérést, melynek eredményeit itt találja >>>

További információ: Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!