A Kerepesdűlőre vonatkozó kerületi építési szabályzat módosítása

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

A Kerepesdűlőre vonatkozó kerületi építési szabályzat módosítása

A Józsefvárosi Önkormányzat külön rendeletben fogadta el a Népszínház negyed, Kerepesdűlő és Százados negyed Kerületi Építési Szabályzatát, amit a Kerepesi út 13-15. szám alatti ingatlanok fejlesztése érdekében módosítani kell.

Az önkormányzat a hatályos kormányrendelet alapján véleményezteti a rendelet módosítást a lakossággal, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetekkel, vallási közösségekkel (a továbbiakban együtt: partnerek).

A partner a közösségi érdekre vagy a jogos magánérdekre vonatkozóan ad véleményt, és tesz a módosításra javaslatot. A partner véleménye a véleményezett tervezet tartalmára terjedhet ki, a vélemény és a tervezet között közvetlen összefüggésnek kell lennie. A partner kifogást emelő véleményét indokolással támasztja alá.

A partner az észrevételét és javaslatát:

– 2023. május 14-ig írásban teheti meg a Javaslattételi lap kitöltésével és eljuttatásával a Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Irodája részére postán (1082 Budapest, Baross utca 63-67.), e-papír formájában ügyfélkapun/cégkapun keresztül vagy a partnersegi@jozsefvaros.hu címre megküldve, vagy

– közvetlenül az E-TÉR felületre töltheti fel 2023. május 14-ig, regisztrációt követően a https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal oldalon.

Kérjük, véleményezze Ön is a Népszínház negyedre, Kerepesdűlőre és Százados negyedre vonatkozó KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT módosítási anyagát, amely itt elérhető >>>>

További információ:

Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

partnersegi@jozsefvaros.hu

06-1-459-2157

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!