Átveszi a kerület a Mátyás téri közvécé üzemeltetését

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Átveszi a kerület a Mátyás téri közvécé üzemeltetését

2023 májusában a Józsefvárosi Önkormányzat cége, a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. átveszi a Mátyás téri nyilvános illemhely üzemeltetését a korábbi üzemeltető FCSM-től.

Az átvétel oka, hogy 2012-től kezdődően az üzemeltetés során többször merült fel probléma, és meghibásodás miatt az illemhelyet nem lehetett használni.

Az FCSM Zrt. az illemhely egyszeri használatát 250 Ft-os díj megfizetése ellenében biztosítja mindegyik egység esetében – az átvételt követően az automata nyilvános vécé használata egy szimbolikus díj (10 Ft) megfizetése ellenében biztosított.

A Józsefvárosi Önkormányzat által működtetett nyilvános illemhelyek fenntartásának rendje:

  • A takarítási és karbantartási feladatokat folyamatosan látja el egy erre létrehozott csoport.
  • Az illemhelyeket munkatársaink naponta fertőtlenítik, WC-papírral és kéztörlővel látják el.
  • A mobil illemhelyeken tájékoztatót helyeztünk el azok használatához.
  • Ha panasza vagy megjegyzése van a nyilvános illemhelyekkel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatóságával: http://jgk.hu/179-varosuzemeltetesi-igazgatosag vagy jelentse be a Józsefváros Smart City applikáción:
  • Android: https://play.google.com/store/apps/details…
  • iOS: https://apps.apple.com/app/id1443564929

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!