Újra kedvezményes kerékpárvásárlási támogatás: biciklipályázat fiataloknak

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Újra kedvezményes kerékpárvásárlási támogatás: biciklipályázat fiataloknak

Folytatódik a Józsefvárosi Önkormányzat nagy sikerű biciklipályázata! A pályázatra 14 és 26 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk kerékpár vásárlására, illetve a biztonságos kerékpáros közlekedést kiegészítő vagy karbantartáshoz szükséges eszköz vásárlásának támogatására.

Kik jelentkezhetnek?

14 és 26 év közötti diákok, akik legalább 6 hónapja folyamatosan kerületi bejelentett lakóhellyel rendelkeznek, és közép- vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatának aktív tanulói, hallgatói.

Az elnyerhető támogatás

  • Kerékpárvásárláshoz legfeljebb 75 ezer forint támogatásra lehet pályázni,
  • kerékpáros eszköz támogatására pedig legfeljebb 25 ezer forintra.

A teljes pályázati keretösszeg 2 millió forint.

Feltétel

Pozitív elbírálás esetén a támogatás feltétele, hogy a nyertes pályázó eredményesen vegyen részt az Önkormányzat által meghatározott, ingyenes közúti közlekedési elméleti, városi közlekedési gyakorlati és elsősegélynyújtási ismereteket nyújtó elméleti és gyakorlati képzéseken.

Határidő

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. augusztus 31.

A jelentkezés módja

Az érvényes pályázás feltétele:

  •       a kitöltött pályázati adatlap és mellékletei,
  •       illetve az arra jogosult aláírása.

A pályázati adatlap letölthető az Önkormányzat honlapjáról.

A pályázat beadásának módja:

      a pályázatokat a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztályára (1082 Budapest, Baross u. 63–67., III. em. 311.) személyesen vagy postai úton „Kerékpárpályázat 2023” jeligére vagy

      elektronikusan hitelesített módon, a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapon a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail-címre lehet benyújtani.

Kérdése van?

A pályázattal kapcsolatos további felmerülő kérdéseivel a +36 1/459 2576-os, a + 36 1/459 2119-es telefonszámokon, illetve a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail-címen keresheti munkatársainkat.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!