Helyi intézmények, szervezetek igényeinek felmérése a Százados negyed fejlesztési lehetőségeiről

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Helyi intézmények, szervezetek igényeinek felmérése a Százados negyed fejlesztési lehetőségeiről

Figyelem! Ez az intézményeknek, szervezeteknek szóló felhívás. A lakossági kérdőívünket itt találja >>>

A Józsefvárosi Önkormányzat a Százados negyed fejlesztési tervének kidolgozását, valamint konkrét beavatkozásainak előkészítését kezdi meg. Ennek része egy lakossági kérdőív, valamint egy a további fontos helyi szereplőket megszólító kérdőív is. Jelen kérdőívvel az Önkormányzat szándéka, hogy az itt lévő szervezetek működéséhez, fejlődéséhez kapcsolódó igényeit, érdekeit, véleményét megismerje az egyes fejlesztési témakörökben.

A kérdőív során beérkezett válaszokat figyelembe véve az Önkormányzat meghatározza a negyed rövid és középtávú fejlesztési irányait és kijelöli az ezek elérését segítő eszközöket. A fejlesztési dokumentum elkészítésének alapvető eleme a jelenlegi helyzet alapos feltárása, a kihívások, lehetőségek és a lakosság valamint a helyi szervezetek, intézmények stb. véleményének, igényeinek átfogó megismerése.

Amennyiben az Ön által képviselt szervezetnek székhelye vagy telephelye a Százados negyedben van, kérjük, töltse ki ezt a kérdőívet, hogy véleményével, észrevételeivel hozzájáruljon a Százados negyed fejlesztési tervének megalkotásához! Véleményét 2023. szeptember 15-ig várjuk! A kérdőív kitöltése anonim és kb. 15 – 20 percet vesz igénybe.

A kérdőívet itt éri el >>>

Amennyiben a fejlesztési dokumentummal kapcsolatban további kérdései lennének, keresse a Józsefvárosi Önkormányzat Városépítészeti Irodáját a velemeny.szazados@jozsefvaros.hu e-mail címen

Köszönjük közreműködését!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda

reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!