Lakossági igényfelmérés a Százados negyed fejlesztési lehetőségeiről – mondja el Ön is a véleményét!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Lakossági igényfelmérés a Százados negyed fejlesztési lehetőségeiről – mondja el Ön is a véleményét!

For the English-language survey, please click here >>>

Figyelem! Ez a lakossági igényfelmérés, a szervezeteknek, intézményeknek szóló kérdőívet itt találja >>>

A Józsefvárosi Önkormányzat a Százados negyed fejlesztési tervének kidolgozását, valamint konkrét beavatkozásainak előkészítését kezdi meg. Ennek része egy 1) lakossági igényfelmérő kérdőív, amit hamarosan követni fog 2) a negyed többi szereplőjét (cégek, intézmények) megszólító kérdőív is. A cél, hogy az Önkormányzat meghatározza a negyed rövid és középtávú fejlesztési irányait és kijelölje az ezek elérését segítő eszközöket. A fejlesztési dokumentum elkészítésének alapvető eleme a jelenlegi helyzet alapos feltárása, a kihívások, lehetőségek és a lakossági vélemények, igények átfogó megismerése.

Amennyiben az Ön lakóhelye a Százados negyedben van, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet, hogy véleményével, észrevételeivel Ön is hozzájáruljon a Százados negyed fejlesztési tervének megalkotásához! Véleményét 2023. július 15 és szeptember 15 között  várjuk!

A kérdőív kitöltése anonim és kb. 15 – 20 percet vesz igénybe.

A kérdőív innen elérhető >>>

Amennyiben a fejlesztési dokumentummal kapcsolatban további kérdései lennének, keresse a Józsefvárosi Önkormányzat Városépítészeti Irodáját a velemeny.szazados@jozsefvaros.hu e-mail címen

Köszönjük közreműködését!

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda

reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!