Felújítandó lakásokra lehet pályázni Józsefvárosban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Lakáspályázatok Józsefvárosban

Józsefvárosban az önkormányzati bérlakáshoz jutás elsődleges formája a lakáspályázat. Az Önkormányzat rendszeresen hirdet meg lakáspályázatokat, hiszen rendkívül nagy az igény a kerületben önkormányzati bérlakásokra. A 2023 októberi lakáspályázati fordulóban 11 darab lakást hirdetünk meg: ezek a lakások mind 60%-ban felújítottak, amelyekre 35 év alattiak pályázhatnak. A lakásokat két csomagba osztottuk: a kisebbekre 1-2 fős háztartások, a nagyobbakra több fős háztartások pályázhatnak.

FONTOS: Az Önkormányzat két pályázatot is meghirdet, de egy pályázó csak egy típusú pályázatra jelentkezhet.

FONTOS: A mostani pályázati csomagok 35 év alattiakat céloznak meg, tehát csak azok a háztartások pályázhatnak érvényesen, ahol az együtt költözők mindegyike 35 év alatti fiatal. Ha Ön vagy az Önnel együtt költöző családtagja  nem tartozik ebbe a csoportba, egy következő lakáspályázati körben pályázzon!

Részletes leírások: https://lakaspalyazat.jozsefvaros.hu

Felújítandó lakáspályázat 1-2 fős, 35 év alatti háztartásoknak (5 darab)

Ez a pályázat azoknak a lakással vagy önkormányzati lakás bérleti jogával nem rendelkező jelentkezőknek szól, akik legalább egy éves állandó bejelentett lakcímmel, vagy legalább egy éves tartózkodási hellyel rendelkeznek Józsefvárosban, még nem múltak el 35 évesek, az együttköltözők száma nem haladja meg a 2 főt, és vállalják a megpályázott lakás felújításának befejezését.

Felújítandó lakáspályázat 35 év alatti háztartásoknak (6 darab)

Ez a pályázat azoknak a lakással vagy önkormányzati lakás bérleti jogával nem rendelkező jelentkezőknek szól, akik legalább egy éves állandó bejelentett lakcímmel, vagy legalább egy éves tartózkodási hellyel rendelkeznek Józsefvárosban, még nem múltak el 35 évesek, és vállalják a megpályázott lakás felújításának befejezését.

A pályázat benyújtási határideje

2023. november 6.

Józsefvárosi lakáspályázati tanácsadó fórumok októberben

Helyszín: Kesztyűgyár Közösségi Ház, Mátyás tér 15.

Időpont: 

2023. október 10. kedd, 17:00-19:00 2023. október 18. szerda, 17:00-19:00

A Józsefvárosi Önkormányzat által 2023 októberében meghirdetett lakáspályázatokról részletesen itt tájékozódhat:

lakaspalyazat.jozsefvaros.hu

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sajnos sok pályázat bizonyul érvénytelennek, ezért az önkormányzat új lehetőségeket teremt a leendő pályázóknak, ahol segítséget, tanácsot kaphatnak a pályázatok kitöltésében. Jöjjön el Ön is a lakáspályázati tanácsadó fórumra!

Ha segítségre van szüksége:

  • a lakáspályázati folyamat megértésében,
  • a fontos határidők megismerésében,
  • a jelentkezési lap kitöltésében,
  • a szükséges mellékletek beszerzésének megismerésében,
  • egyéni kérdések megválaszolásában,

a Józsefvárosi Önkormányzat munkatársai várják Önt lakáspályázati tanácsadó fórumunkon!

Kérdése van? Forduljon hozzánk!

Ha nincs lehetősége eljönni a tanácsadó fórumra, segítséget kérhet a JSZSZGYK Lakhatási csoportjánál, ügyfélfogadási időben, valamint időpontfoglalás után a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján minden csütörtökön és pénteken. Időpontot foglalhat a Zöld számon, a Hivatal központi számán vagy ügyfélfogadási időben személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.

tel: +36 1/459-2100 (Központ) vagy  +36 80/277-256 (Zöld szám)

További információ:

Vagyongazdálkodási Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67. III. em. 310-314. vagyongazdalkodas@jozsefvaros.hu +36 1/459-2567 +36 20/449-3332 (pénteki napokon!)

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!