Jelentkezz iskolai közösségi szolgálatra Józsefváros intézményeibe! – Találjuk ki együtt, mitől lesz jobb hely a kerület

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Jelentkezz iskolai közösségi szolgálatra Józsefváros intézményeibe! – Találjuk ki együtt, mitől lesz jobb hely a kerület

A JóKer, azaz a józsefvárosi Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Program keretén belül egy csomó érdekes feladat vár rád a kerületi intézményekben.

Szívesen kipróbálnád magad programok, rendezvények szervezésében? Szeretsz fotózni? Megírnád posztok szövegeit a Józsefvárosban zajló eseményekről? Érdekel a kommunikáció, és szívesen dolgozol csapatban?

Jelentkezz hozzánk iskolai közösségi szolgálatra (IKSz).

Várunk a FiDo-ban, a Kesztyűgyárban, a Tali a téren vagy a JóKer más a rendezvényein, vagy ahol szükségünk van egy pezsgő csapatra.

Érdekel az újságírás, az, hogy milyen egy szerkesztőség belülről? Vagy éppen a podcastkészítés? Egyébként is sokat lógsz a TikTokon vagy az Instán? Segíts nekünk a Józsefváros Újságnál, hogy a fiatalabb korosztályt is elérjük.

Érdekel a művészet, az, hogy milyen szerepe lehetne az oktatásban? Dolgozz a Józsefvárosi Múzeum múzeumpedagógusával és képzőművész munkatársával – szervezzünk és tartsunk együtt foglalkozásokat!

Jelentkezz iskolai közösségi szolgálatra Józsefváros intézményeibe, és nemcsak egy profi csapat tagjává válsz, de jobb hellyé is teheted kicsit a nyolcadik kerületet.

Csatlakozz hozzánk, várunk szeretettel!

Jelentkezés: keresd az iskoládban a közösségi szolgálat koordinátorát, és jelentkezz valamelyik józsefvárosi intézménybe.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!