Október 25-én életbe lép a forgalomcsillapítás a Magdolna negyedben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Október 25-én életbe lép a forgalomcsillapítás a Magdolna negyedben

Milyen változásokra kell számítani?

A mellékutcákba csak a helyi forgalom hajthat be, az átmenő autók a nagyobb utakat használhatják. Így csökken a károsanyag kibocsátás, tisztább lesz a levegő!

Megszüntetjük a járdán parkolást, így kényelmesebben és biztonságosabban lehet majd sétálni. A járdafelszabadítás során nem szüntetünk meg parkolóhelyeket, viszont az parkoló autók a járdáról az úttestre kerülnek..

A Magdolna utcában már lekerült a parkolás a járdáról.

A gépjárművek legfeljebb 30 km/h-val közlekedhetnek a negyedben. Ezzel szintén sokkal biztonságosabbá válik a negyed.

Térkép

Kerékpárral és rollerrel minden utca két irányban járható lesz. Így szeretnénk vonzóbbá tenni a biciklis közlekedést a Magdolna negyedben.

Hogyan változnak majd a forgalmi irányok az autósok számára?

A Magdolna utcában 3 kereszteződés is átalakul, és gépjárművel nem lesz keresztezhető. A csomópontokban forgalomterelő eszközöket helyezünk ki, amelyek a kerékpárosok és a gyalogosok áthaladását lehetővé teszik.

Előre is köszönjük az együttműködésüket és türelmüket az új forgalmi rend bevezetése alatt!

Ha bármilyen kérdése van a Magdolna negyed forgalmi rendjével kapcsolatban, látogasson el a rev8.hu/magdolna-forgalomcsillapitas weboldalra, vagy írjon az info@rev8.hu címre.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!