Új nyilvános illemhely a Teleki téren

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Új nyilvános illemhely a Teleki téren

2023. október 26-tól új nyilvános illemhelyet üzemeltet a Józsefvárosi Önkormányzat. A Teleki téren található új illemhelynek szeptemberben kezdődött a kivitelezése, a kivitelezést pedig 2 hét tesztidőszak követte.

Az új illemhely díja 10 forint, készpénzzel és kártyával is működik. Reggel 6 órától este 10 óráig fog üzemelni. A közvécé mindenki számára hozzáférhető és akadálymentes, így csökkenti a kerületrész köztisztasági problémáit.

Az ideális helyszín kialakításánál szempont volt, hogy a terület ne legyen lakóházakkal sűrűn körülvéve, hogy a lakóközösségek ne tapasztalják a nyilvános illemhely üzemeltetésének negatív hatásait.

Ha panasza vagy megjegyzése van a nyilvános illemhelyekkel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatóságával: http://jgk.hu/179-varosuzemeltetesi-igazgatosag vagy jelentse be a Józsefváros Smart City applikáción!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!