Támogatások józsefvárosi Közalapítványoknak

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Támogatás a kerületi közalapítványoknak

A Józsefvárosi Önkormányzat 2024-ben is támogatja közalapítványait.

A Józsefvárosi Önkormányzat 2024-ben közel 72 millió forinttal támogatja a Karácsony Sándor Közalapítvány a Józsefvárosért. Az Alapítvány Balogh Lajos Ösztöndíjprogramja az elmúlt években nagyon sikeres volt. Ez megteremtette az igényt, hogy kiterjesszék a támogatotti kört. Így jött létre a Józsefvárosi 30+ Művészeti Alkotói Támogatás Balogh Lajos emlékére. Erre a támogatásra 2024-ben 34.677.690 forintot fordítanak. 

A Józsefvárosi Művészeti Ösztöndíj program Balogh Lajos emlékére folytatódik, immár a harmadik pályázatot fogja kiírni az alapítvány, ennek összköltsége: 37 313 300 forint.
A Józsefvárosi Önkormányzat 2024-ben 47.185.000 forinttal támogatja a Józsefváros Közbiztonságáért Közalapítványt. Az alapítvány 2024-es szakmai programja többek között magában foglalja a Tűzoltóság Dobozi utcai helyiségeinek felújítását, szakterületi eszközbeszerzéseket, szakmai rendezvények és programok támogatását. Ezeken kívül bűnmegelőzési és önvédelmi tanácsadást,  zárcsere programot társasházaknak, óvodai és iskolai erőszak elleni programokat és rendőröknek szóló családon belüli erőszak elleni képzéseket hirdetnek. Három alkalommal tartanak józsefvárosi lakók részére kiberbiztonsági szakemberek képzést és tanácsadást számítógépes eszközök biztonságossá tételéről.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!