Május 1-jén nyit a Dankó udvar

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Május 1-jén nyit a Dankó udvar

Május elsején, sok szeretettel várunk mindenkit a Dankó udvarban. Májusfadíszítéssel, akadályversennyel, arcfestéssel, társasozással készülünk, sőt a résztvevők egy tombolasorsoláson is részt vehetnek, ahol a fődíj egy elektromos roller!

Ha nem szeretne lemaradni a Dankó udvar híreiről, iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A 2022-es józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete lett, hogy nyissuk újra a Dankó udvart. Az önkormányzat a RÉV8 csapatát bízta meg, hogy szervezze meg az udvar életét. A folyamat első részeként 2023. őszén megkérdeztük a környék lakóit, hogy mit csinálnának szívesen az udvarban az idei tesztidőszakban, és mi szerepeljen mindenképpen a Dankó udvar házirendjében. Az igényfelmérés eredményeit itt olvashatják.

Majális a Dankó udvarban

Időpont: 2024. május 1., szerda 15.00-18.00 óráig

Helyszín: Dankó utca 18.

Ki lesz az udvar gazdája, ki vigyáz a rendre?

Az udvarban közösségi munkások várják a látogatókat, a kapuban pedig egy kerületőr ügyel majd a rendre. Ha többet szeretne megtudni a Dankó udvarról, látogasson el a https://www.dankoudvar.hu/ oldalra.

Mi lesz a nyitvatartása az udvarnak?

Májusban az udvar minden nap 10.00 és 19.00 óra között vár mindenkit sokféle programmal. Várjuk az idősebbeket és a legfiatalabbakat is, hogy sportoljunk, kézműveskedjünk, kertészkedjünk, vagy csak beszélgessünk egy jót. Minden program ingyenes, és mindenki számára nyitott. A pontos programot az órarendben találják: dankoudvar.hu/programok

Mi az a tesztidőszak?

Idén egy tesztidőszakkal nyitjuk meg a Dankó udvart, amely egészen októberig tart majd. A tesztidőszak azt jelenti, hogy a programokat, a berendezést és a házirendet is lehet módosítani a tapasztalatok alapján. Ha valamelyik program időpontja sokaknak nem jó, máskor tartjuk meg. Ha a kellene még egy napernyő vagy jobb lenne másképp a nyitvatartás, azt is megoldjuk. Ősszel pedig megkérjük a környékbelieket, hogy mondják el véleményüket és tapasztalataikat az udvar működéséről. A Józsefvárosi Önkormányzat ennek alapján dönt a Dankó udvar jövőjéről.

Kérdése van?

Írjon nekünk az info@dankoudvar.hu címre, vagy hívja a +3620 230 8485-ös számot, látogasson el Facebook oldalunkra, vagy csatlakozzon a Dankó udvar barátai Facebook csoporthoz.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!