Június 3. és június 30. között zárva tart az Orczy park- a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Ideiglenesen zárva tart az orczy park

Tisztelt Józsefvárosiak!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. június 20-23. között a Ludovika Campus ad otthont Magyarország idei legnagyobb multisporteseményének, az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatnak.

Az Orczy-park területén három sportmászó falat (helyszín: Orczy-park Alakuló tér), két gördeszka (Lovarda), és egy BMX frhírekeestyle (Sportpark) versenypályát állítanak fel, ahol a résztvevők a legjobb körülmények között mutathatják meg tudásukat. A breaking versenyszámot a Ludovika Arénában rendezik meg. A sportágak 464 legkiválóbb sportolója, köztük hét olimpiai bajnok érkezik Budapestre, hogy bebiztosíthassa részvételét a 2024-es párizsi olimpiai játékokra. Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat az utolsó állomás az idei Olimpia előtt, itt dől el, hogy ki az a 150+ sportoló, aki Párizs felé veheti az irányt.

A június 20-23. között zajló versenyen a részvétel ingyenes, ugyanakkor az esemény építési, lebonyolítási és bontási munkálatai 2024. május 15. és 2024. július 8. között a park majdnem teljes területét igénybe veszik.

BIZTONSÁGI OKOK MIATT JÚNIUS 3. ÉS JÚNIUS 30. KÖZÖTT AZ ORCZY-PARK KÜLSŐS LÁTOGATÓK ELŐTT ZÁRVA TART, DE EZEN IDŐSZAKON KÍVÜL IS TÖBB LEZÁRÁS VÁRHATÓ:

  • A Sportpark május 15. – július 14. között nem látogatható.
  • A Ludovika Huszár Lovarda és környéke május 15. és július 5.között zárva lesz.
  • Az Orczy-park Alakuló terének egy része — a falmászás építése és bontása miatt — május 18.- július 14. között lezárásra kerül.
  • Az Orczy út melletti játszótér nyitva lesz (Ludovika Aréna mögött) kivéve június 15. és 25. között.

A pályaépítések miatt 2024. május 15-től megindul a kamionos forgalom a Campus körúton, ezért kérjük, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek a park területén!

A Ludovika Aréna uszodája a nyári nyitvatartási rend szerint várja látogatóit.

Türelmüket és megértésüket köszönjük.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye.

 

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!