Megújultak a józsefvárosi nemzetiségi önkormányzatoknak helyet adó irodák

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Megújultak a józsefvárosi nemzetiségi önkormányzatok irodái

A Vajdahunyad utca 1/b szám alatt található, háromszintes, alápincézett társasház földszintjén a nemzetiségi önkormányzati irodahelyiségek találhatók, amelyeket a kerületben jelen lévő 11 (bolgár, görög, lengyel, német, örmény, roma, román, ruszin, szerb, szlovák, ukrán) nemzetiségből tíz nemzetiség képviselői, illetve a nemzetiségi ügyintézők használnak. (A Józsefvárosi Roma Önkormányzat külön helyiségben működik).

A felújítás fő célja az volt, hogy a helyiségek korszerűvé tételével és modernizálásával a nemzetiségi önkormányzatok számára méltó körülményeket teremthessünk.

A válaszfalbontásokkal sikerült optimálisan kihasználni a tereket. Az irodahelyiségekben található mosdók/mosogatók és a mögöttük lévő csempeburkolatok elbontása után egy új teakonyha-étkező kialakítása is megtörtént.

Az elavult lámpatestek helyett modern világítóeszközök lettek beépítve. A korábbi beázás kiváltó okát megszüntettük a ház fő szennyvízelvezető strangjának kicserélésével.

Az összes iroda, valamint a rendezvényterem festése és burkolása is megtörtént.

A mellékhelyiségek modernizálása mellett a meglévő nyílászárók felújítása vagy cseréje, újramázolása, valamint új ajtók beépítése tették teljessé a beruházást.

A Beruházás további részleteiről ITT olvashat.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!