Modern, gyerekbarát udvarral és új bejárattal újult meg a Napvirág óvoda

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Gyerekbarát udvar, új bejárat Megújult a Napvirág óvoda

A Baross utca 111/b alatt található Napvirág óvoda udvara teljes egészében megújult.

A régi, szűk, kissé eldugott helyen lévő bejárat átkerült a Losonci tér felőli oldalra, ami kényelmes és fedett belépést biztosít az óvodába.

Az udvaron teljes burkolatcsere történt, emellett új, modern játékok, tárolók, kültéri mosdó, illetve új cserjék, növények szépítik a környezetet.

A gyerekek egy új focipályát is birtokba vehettek az udvar hátsó részében. Színes, biztonságos burkolatok könnyítik és teszik élvezetessé az udvar használatát.

A kerítés három oldalról perforált lemez burkolatot kapott, amelyre – a Losonci térre tervezett zöldítéssel összhangban – kúszónövények futnak fel, amelyek nemcsak barátságos külsőt, hanem remélhetőleg némi árnyékot, hűsítést is biztosítanak a forró nyári hónapokban.

Az óvoda 2024. május 17. és szeptember 14. közötti zárása alatt a folyosó, a fürdőhelyiségek, a csoportszobák részbeni megújítása és a közösségi terek renoválása folytatódik.

Így a Napvirág óvoda 2024 őszétől mind külsőleg, mind belsőleg megújulva, minden igényt kielégítően várja a kerületben élő gyerekeket és szüleiket, valamint az óvoda munkatársait.

A felújítással kapcsolatos további részletek ITT olvashatók.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!