A Napvirág óvoda melletti pályára magas hálót helyeztünk ki az új udvar és az új kerítés védelme érdekében

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Magas hálót szereltünk fel a Napvirág óvoda melletti pályára

A nemrég felújított és átadott Losonci téri Napvirág óvoda udvarán teljes burkolatcsere történt, új, modern játékokat, tárolókat helyeztünk ki, kültéri mosdót, napfénytől védett homokozókat alakítottunk ki, és új cserjék, növények is szépítik az udvart.

A megújult óvodakerítés perforáltlemez burkolatot kapott, amelyre – a Losonci térre tervezett zöldítéssel összhangban – kúszónövények futnak fel. A zöldfal nemcsak barátságos külsőt, de hűsítést is biztosít a forró nyári hónapokban.

A szomszédban lévő pályáról ott focizók a labdája több esetben is az óvoda udvarára esett be – amikor pedig bemásztak érte, az az új óvodakerítés megrongálódásával járt.

Erre a problémára válaszul – korábbi tájékoztatásunkkal összhangban – új, magas hálót helyeztünk ki a pálya óvoda felé eső részén, megakadályozva, hogy a jövőben a labdát átrúghassák.

Jelenleg az óvoda belső felújítását végezzük, a szeptemberi zárvatartásig a folyosó, a fürdőhelyiségek, a csoportszobák részbeni megújítása, továbbá a közösségi terek renoválása zajlik.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!