Töltsd ki Te is igényfelmérő kérdőívünket – Tali a téren szerdánként a II. János Pál pápa téren

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Töltsd ki Te is igényfelmérő kérdőívünket

Ha nem múltál még el 18 éves, és szívesen barátkozol, találkozol a társaiddal a józsefvárosi tereken, játszótereken, segíts Te is a válaszaiddal. 

A józsefvárosi Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Program (JóKer) Tali a téren keretében rendszeresen találkozunk a II. János Pál pápa téren, beszélgetünk, játszunk, kosarazunk vagy tollasozunk. Most szeretnénk véleményeket, ötleteket gyűjteni tőletek. 

Arra kérünk, hogy szánj ránk 4-5 percet, és válaszold meg a kérdéseinket, hogy még jobb programokat tudjunk szervezni.

A kérdések arról szólnak, hogy milyen játékokat próbálnál ki szívesen, milyen programokból szervezzünk többet, és egyáltalán, jó-e a Tali a téren jelenlegi időpontja szerda délutánonként, vagy érdemes lenne máskor szervezni.

Nagyon köszönjük a segítséged, július 31-ig várjuk a válaszokat, Téged pedig júniusban szerdánként 4 órától a II. János  Pál pápa téren.

A válaszokat a nyár folyamán feldolgozzuk, és megpróbálunk minél több beérkezett ötletetet megvalósítani. 

Az igényfelmérő kérdőívet ITT találod. 

Kérdésed van? Írj nekünk: joker@jozsefvaros.hu

Várunk szerdánként a II. János Pál pápa téren, június 12-én, június 19-én és június 26-án is.

Megismerkednél a JóKer programjával, vagy tájékozódnál más, fiatalokat és gyerekeket érintő közösségi eseményekről? Látogass el fiataloknak szóló oldalunkra, vagy kövesd a JóKert a Facebookon.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!